ΔΙΕΘΝΗ

Εγκυος χτυπήθηκε από κεραυνό και γέννησε

εγκυος-χτυπήθηκε-από-κεραυνό-και-γένν-721306

Ενα ζευγάρι που βρέθηκε κάτω από δέντρο σε ώρα καταιγίδας κατέληγε στην αίθουσα των τοκετών λίγο νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Η Κέντρα Βελανέβα και ο Ιαν Γκόρντον έκαναν βόλτα στο Αλμπουκερκ του Νιου Μέξικο προ ημερών, καθώς η προχωρημένη εγκυμοσύνη της κοπέλας επέβαλε να περπατάει προκειμένου να είναι καλύτερα προετοιμασμένη για τον τοκετό.

Στην περιοχή ξέσπασε καταιγίδα με πολλούς κεραυνούς και το ζευγάρι αποφάσισε να επιστρέψει μέσα στο σπίτι τους, αλλά δεν πρόλαβε.

«Είχα αρχίσει να περπατάω γρήγορα … και μετά το μόνο που θυμάμαι είναι ότι συνήλθα στο έδαφος. Ο συναγερμός του αυτοκινήτου ούρλιαζε και ήμουν ζαλισμένος. Και δεν είχα ιδέα τι έγινε» θυμάται ο Γκόρντον.

Αυτό που συνέβη ήταν ότι ένας κεραυνός χτύπησε το δέντρο από πάνω τους και τους ίδιους, στην μπροστά αυλή του σπιτιού της μητέρας του Γκόρντον.

Η νεαρή γυναίκα συνήλθε επίσης σοκαρισμένη, με το χέρι της να αιμορραγεί, αλλά η μόνη έγνοια της ήταν το μωρό. «Οταν συνήλθα, φοβήθηκε ότι δεν θα τα καταφέρει» είπε η Βιλανένα.

Σαν από θαύμα ωστόσο, μετά την εσπευσμένη μεταφορά της στο νοσοκομείο, η μικρή Κίμπερλι τα κατάφερε και γεννήθηκε με καισαρική, δυομιση εβδομάδες νωρίτερα από το αναμενόμενο…

ethnos.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου