Το Χόλιγουντ «γιορτάζει» την απόφαση του δικαστηρίου για τα γκέι ζευγάρια στις ΗΠΑ

το-χόλιγουντ-γιορτάζει-την-απόφαση-724258

Το Χόλιγουντ γιορτάζει. Αφορμή η ιστορική απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ που άνοιξε τον δρόμο για τους γάμους ζευγαριών του ιδίου φύλου στην Καλιφόρνια. Οι δικαστές απεφάνθησαν ότι ο νόμος περί «Προστασίας του Γάμου» (DΟΜΑ) κάνει διακρίσεις εις βάρος των ομοφυλόφιλων.

Η αμερικανική τηλεοπτική σειρά «True blood» του Αλαν Μπολ κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο ένα βίντεο με ερωτικές σκηνές μεταξύ ομοφυλόφιλων που έχουν παρουσιαστεί στη σειρά. Οι άνθρωποι συνυπάρχουν ειρηνικά με τα… βαμπίρ στη μικρή οθόνη και αποφάσισαν να στηρίξουν τα γκέι ζευγάρια με αφορμή και τον έκτο κύκλο που έκανε πρεμιέρα στις 16 Ιουνίου.

Φωτιά πήρε και το Twitter. Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έγραψε: «Ιστορική ημέρα. Μπράβο. Το DΟΜΑ είναι αντισυνταγματικό». Στο ίδιο πνεύμα η Lady Gaga: «Τόσοι πολλοί πάλεψαν για αυτό για πολύ καιρό. Να είστε περήφανοι, η προκατάληψη εκφράζεται πλέον από τη μειοψηφία».

Η Κρίστεν Μπελ ζήτησε από τον σύντροφό της, τον ηθοποιό Νταξ Σέπαρντ, να την παντρευτεί μέσω μηνύματος στο Twitter. Το ζευγάρι, που απέκτησε μία κόρη, είχε αποφασίσει να αναβάλει τον γάμο μέχρι να βγει η απόφαση του δικαστηρίου για τα γκέι ζευγάρια.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου