«Σφαίρες με χοιρινό» κατά των μουσουλμάνων τρομοκρατών

Τελευταία ενημέρωση: 2013-06-25, 19:35:59
«Σφαίρες με χοιρινό» κατά των μουσουλμάνων τρομοκρατών

Οι ισλαμιστές τρομοκράτες μπορεί να αψηφούν τις σφαίρες, σίγουρα όμως θα τρέμουν τις σφαίρες που περιέχουν απαγορευμένο χοιρινό κρέας, στοιχηματίζει μια νεοσύστατη αμερικανική εταιρεία.

Ο Μπρέντον Χιλ και η σύζυγός του Τζούλι στο Άϊνταχο δημιούργησαν την εταιρεία Jihawg Ammo, η οποία ειδικεύεται στα πυρομαχικά με χοιρινό.

Οι σφαίρες που παράγουν είναι απολύτως συνηθισμένες, ωστόσο η βαφή τους έχει εμπλουτιστεί με κρέας χοίρου, το οποίο απαγορεύει η μουσουλμανική θρησκεία.

«Με την Jihawg Ammo, δεν σκοτώνεις απλά τους ισλαμιστές αντάρτες -τους στέλνεις και στην κόλαση» υποστηρίζει η εταιρεία σε δελτίο Τύπου.

Όπως ήταν όμως αναμενόμενο, η νέα επιχειρηματική ιδέα δεν ενθουσίασε το Συμβούλιο Αμερικανικών-Ισλαμικών Σχέσεων. «Είναι μόνο μία από τις εταιρείες που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την αυξανόμενη ισλαμοφοβία στην κοινωνία μας» είπε εκπρόσωπος της οργάνωσης.

«Αν κάποιος χρησιμοποιούσε στην πραγματικότητα αυτές τις σφαίρες εναντίον ενός μουσουλμάνου, είμαι σίγουρος ότι ο φόνος θα θεωρούνταν έγκλημα φυλετικού μίσους» επισήμανε.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
1
=