ΔΙΕΘΝΗ

Guardian: «Η Γερμανία είναι το μεγαλύτερο πορνείο της Ευρώπης»

guardian-η-γερμανία-είναι-το-μεγαλύτερο-πορ-726191

Το μεγαλύτερο πορνείο της Ευρώπης βρίσκεται στη χώρα της «σιδηράς κυρίας», Ανγκέλα Μέρκελ.

Ο σεξοτουρισμός στη Γερμανία βρίσκεται σε άνθιση από τότε που απελευθερώθηκε η πορνεία το 2002, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα “Guardian” που επικαλείται ντοκιμαντέρ του γερμανικού κρατικού τηλεοπτικού καναλιού “ARD”.
Εν έτει 2013, ένα εκατομμύριο άνδρες καταφεύγουν στον έρωτα επί πληρωμή σε καθημερινή βάση .

Το ντοκιμαντέρ του ARD, υπό τον τίτλο: “Sex- made in Germany “, που αναμένεται να προβληθεί αυτή την εβδομάδα, βασίζεται σε διετή έρευνα των δημοσιογράφων Σόνια Κενεμπεκ και Τίνα Σόλιμαν.

Η έρευνα παρουσιάζει τους οίκους ανοχής στη Γερμανία, εκεί όπου ο ανδρικός πληθυσμός καταβάλοντας το ποσό των 49 ευρώ , έχει άφθονο σεξ.

Άνδρες από την Ασία, τη Μέση Ανατολή και τη Βορεια Αμερική καταφθάνουν στη Γερμανία για σεξοτουρισμό.

Ο γερμανικός νόμος για την πορνεία, επισημαίνει η εφημερίδα “Guardian”, θεωρείται ένας από τους πιο χαλαρούς παγκοσμίως. Σοσιαλδημοκράτες και Πράσινοι είχαν θεσπίσει ανάλογη νομοθετική ρύθμιση σε μία προσπάθεια να ενισχύσουν τα δικαιώματα των εργαζομένων του κλάδου και να τους δώσουν πρόσβαση στην ιατρική ασφάλιση.

Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ, τα “κόκκινα φανάρια” φυτρώνουν σαν μανιτάρια σε μεγάλες πόλεις όπως το Βερολίνο, η Φρανκφούρτη και το Αμβούργο και κυρίως κοντά σε ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις με στόχο να ικανοποιήσουν τος ορέξεις φιλάθλων πριν και μετά τα παιχνίδια.

Συνολικά 400 χιλιάδες εργάζονται σε οίκους ανοχής και τα δύο τρίτα προέρχονται από το εξωτερικό.

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου