ΔΙΕΘΝΗ

Πάει στα δικαστήρια ο Καπρίλες αμφισβητώντας το αποτέλεσμα

πάει-στα-δικαστήρια-ο-καπρίλες-αμφισβ-783706

Η αντιπολίτευση στη Βενεζουέλα, η οποία αμφισβητεί το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών της 14ης Απριλίου, θα καταθέσει προσφυγή αύριο στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας ανακοίνωσε σήμερα ο ηγέτης της Ενρίκε Καπρίλες.

«Αύριο θα καταθέσουμε την προσφυγή μας ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου», δήλωσε ο Καπρίλες κατά τη συγκέντρωση στο Καράκας για την Εργατική Πρωτομαγιά.

Ο Καπρίλες, κυβερνήτης της Πολιτείας Μιράντα στα βόρεια της χώρας, επανέλαβε πως η αντιπολίτευση εννοεί να εξαντλήσει όλες τις δυνατές νομικές διαδικασίες στη Βενεζουέλα, προτού φέρει στα διεθνή δικαστικά όργανα την υπόθεση της αμφιλεγόμενης, από την ίδια, νίκης του προέδρου Νικολάς Μαδούρο με μικρή διαφορά.

«Θα εξαντλήσουμε κάθε εσωτερικό δικαστικό όργανο», όμως «δεν έχουμε καμμία αμφιβολία ότι η υπόθεση αυτή θα επανέλθει ενώπιον της διεθνούς κοινότητας», θα κοινοποιηθεί «σε όλες τις χώρες όπου υπάρχει δημοκρατία», επεσήμανε ο Καπρίλες στους πολυάριθμους οπαδούς του που είχαν συγκεντρωθεί στην εκδήλωση της παράταξής τους για την Πρωτομαγιά.

Σχετικά άρθρα : Ξύλο μεταξύ βουλευτών στο κοινοβούλιο της Βενεζουέλας

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου