ΔΙΕΘΝΗ

Κλίντον και Μπους o πρεσβύτερος τα «αστέρια» της σύναξης των πλανηταρχών

κλίντον-και-μπους-o-πρεσβύτερος-τα-αστ-786095

Ο πρωταγωνιστής του περίφημου «λεκέ» στον Λευκό Οίκο, Μπιλ Κλίντον, έκλεψε την παράσταση με τα αστειάκια του κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο πλαίσιο της ανοιξιάτικης σύναξης των πλανηταρχών στις ΗΠΑ.

Αλλά και οι κόκκινες κάλτσες του Τζορτζ Μπους του πρεσβεύτερου δεν άφησαν κανέναν αδιάφορο. Τα φλας άστραψαν απαθανατίζοντας το γεγονός, ενώ οι δημοσιογράφοι έσπευσαν να σχολιάσουν πως ο πρώην πλανητάρχης έχει… γούστο αφού προτίμησε η γραβάτα του και οι κάλτσες του να είναι του ιδίου χρώματος.

Οι πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος (καθισμένος σε αναπηρική καρέκλα) αλλά και ο νεότερος, ο Τζίμι Κάρτερ και ο νυν πλανητάρχης, Μπαράκ Ομπάμα, έδωσαν το «παρών» στην παραδοσιακή κοινή φωτογράφηση που πραγματοποιείται κάθε τετραετία στις ΗΠΑ με τους εν ζωή πρώην προέδρους και τον νυν πλανητάρχη των ΗΠΑ. H φετινή φωτογράφηση έγινε στο Ντάλας, στα εγκαίνια της Βιβλιοθήκης Μπους.

Σχολιάζοντας την «ιδιαίτερη» σχέση του με την οικογένεια Μπους, ο Μπιλ Κλίντον, γνωστός για το χιούμορ του, έσπευσε να πει ότι «αισθάνομαι σαν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας Μπους». Οι πλακίτσες του Κλίντον δεν σταμάτησαν εκεί. Ο σύζυγος της Χίλαρι έσπευσε μάλιστα να σχολιάσει το καλλιτεχνικό έργο του Τζορτζ Μπους λέγοντας χαρακτηριστικά πως, αφού ο Ρεπουμπλικανός πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έχει αδυναμία στην ζωγραφική και κυρίως στα γυμνά πορτρέτα, ανυπομονεί να τον ζωγραφίσει γυμνό.

«Αφού του αρέσουν τα γυμνά πορτρέτα, δεν έχει παρά να ζωγραφίσει κι εμένα», δήλωσε ο Κλίντον ο οποίος παραδέχτηκε ότι το έχει ρίξει και αυτός στην ζωγραφική.

Αναφερόμενος στην καλλιτεχνική «φλέβα» του Τζορτζ Μπους, ο οποίος έχει μάλιστα έχει ζωγραφίσει το πορτρέτο του στο μπάνιο του σπιτιού του, ο Κλίντον , σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, δήλωσε: «Μου αρέσουν αυτά τα πορτρέτα στο μπάνιο, όμως στην ηλικία μου θα προτιμούσα να φοράω …κοστούμι».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου