ΔΙΕΘΝΗ

Σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει η 5χρονη που έπεσε θύμα βιασμού στην Ινδία

σημάδια-βελτίωσης-παρουσιάζει-η-5χρον-789790
Σημάδια βελτίωσης δείχνει η 5χρονη από το Νέο Δελχί που έπεσε θύμα απαγωγής και βιασμού. Η κατάστασή της, ωστόσο, παραμένει αρκετά σοβαρή, σύμφωνα με τους γιατρούς.

Η αστυνομία της Ινδίας συνέλαβε έναν ύποπτο νεαρό άνδρα. Πρόκειται για έναν 25χρονο, γείτονα της οικογένειας της 5χρονης, ο οποίος κατηγορείται για επίθεση, απαγωγή και βιασμό της μικρής.

Η 5χρονη νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσοκομείο της Ινδίας με σοβαρά εσωτερικά τραύματα.

«Είναι σε σταθερή κατάσταση και δείχνει σημάδια βελτίωσης. Έχει τις αισθήσεις και μιλά στους γονείς της, τους γιατρούς και τις νοσοκόμες και πλέον μπορούμε να πούμε πως δεν διατρέχει κίνδυνο» δήλωσε ο επικεφαλής των γιατρών στο νοσοκομείο Ντ. Κ. Σάρμα.
Ο ίδιος λίγο αργότερα είπε πως το κοριτσάκι «είναι σοβαρά τραυματισμένο. Η ίδια είναι αναμφίβολα πολύ μικρή για να έχει επίγνωση της σοβαρότητας της κατάστασής της».

Έξω από το μεγαλύτερο αστυνομικό τμήμα της πρωτεύουσας συγκεντρώθηκαν χιλιάδες διαδηλωτές που βγήκαν ξανά στους δρόμους, καθώς αναβίωσαν οι ανησυχίες για την ασφάλεια των γυναικών και των κοριτσιών στην χώρα.
Το κορίτσι, που αγνοείτο από την περασμένη Δευτέρα, βρέθηκε τελικά βαριά τραυματισμένο την Πέμπτη σε ένα κλειδωμένο δωμάτιο μέσα στο σπίτι του 25χρονου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου