ΔΙΕΘΝΗ

Πόσες γυναίκες χωράνε μέσα σε ένα… Μίνι Κούπερ;

πόσες-γυναίκες-χωράνε-μέσα-σε-ένα-μίν-792743

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσα άτομα μπορούν να χωρέσουν μέσα σε ένα αυτοκίνητο;Μια ομάδα από 28 καλογυμνασμένες κοπέλες κατάφεραν να χωρέσουν σε ένα Μίνι Κούπερ, καταφέρνοντας να κερδίσουν επάξια μια θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.

«Δεν μπορείς να φανταστείς πόσος χώρος υπάρχει μέσα σε ένα τόσο δα αυτοκινητάκι! Ούτε εμείς δεν το πιστεύουμε ότι χωρέσαμε εδώ μέσα», λένε με μια φωνή (και μια καρδιά!) οι 28 ευλύγιστες κοπέλες.

Οι κοπέλες κατάφεραν να σπάσουν το προηγούμενο ρεκόρ και να χωρέσουν μέσα στο Κούπερ, αν και οι περισσότεροι θεατές που παρακολούθησαν το event πίστευαν το αντίθετο.Με προσεκτικές κινήσεις και καταφέρνοντας να εκμεταλλευτούν κάθε σπιθαμή από το χώρο, οι νεραές κοπέλες από το Σάσεξ πέτυχαν το ακατόρθωτο.

Με αφορμή τον εορτασμό της Guinness World Records Day αλλά και «για να κάνουν την… πλάκα τους», όπως επισημαίνουν, θέλησαν να τιμήσουν το… ακατόρθωτο! Άλλωστε, αυτό είναι και το ζητούμενο στα Γκίνες, να πετύχεις αυτό που οι άλλοι αδυνατούν. Ή καλύτερα, να ξεπεράσεις τον ευατό σου σε αυτό που θα επιλέξεις.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου