Κατηγορούμενος για το θάνατο μιας γυναίκας και ο αδελφός του Πιστόριους

Τελευταία ενημέρωση: 2013-02-24, 14:17:30
Κατηγορούμενος για το θάνατο μιας γυναίκας και ο αδελφός του Πιστόριους

Για τον θάνατο μιας γυναίκας σε τροχαίο δυστύχημα κατηγορείται και ο αδελφός του Όσκαρ Πιστόριους, Καρλ, ο οποίος αναμένεται να δικαστεί στο τέλος Μαρτίου.

Το δυστύχημα έγινε το 2010 στην πόλη Βαντερμπιλτζπαρκ, μία ώρα νότια του Γιοχάνεσμπουργκ.

Ο Καρλ Πιστόριους που οδηγούσε το αυτοκίνητό του φέρεται να τραυμάτισε θανάσιμα μία γυναίκα που επέβαινε σε μοτοσικλέτα. Στο αίμα του Πιστόριους δεν είχε βρεθεί ποσότητα αλκοόλ.

Αρχικά η υπόθεση αυτή είχε αρχειοθετηθεί, όμως αποφασίσθηκε η αναψηλάφισή της μετά την αγωγή που άσκησε η οικογένεια του θύματος κατά του Καρλ Πιστόριους για αμέλεια στην οδήγηση.

Η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες που βαραίνουν τον Όσκαρ Πιστόριους για την δολοφονία της συντρόφου του Ρίβα Στέενκαμπ.

Ο αθλητής που αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση την Παρασκευή αρνείται τις κατηγορίες.

Στους όρους της προσωρινής αποφυλάκισης περιλαμβάνεται η απαγόρευση εξόδου από την Πρετόρια, η εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα δύο φορές την εβδομάδα, η απαγόρευση κατανάλωσης αλκοόλ, η παράδοση των πυρομαχικών του και των διαβατηρίων του.

Η επόμενη ακροαματική διαδικασία στην υπόθεση του φόνου της συντρόφου του, μοντέλου και αποφοίτου Νομικής Ρίβα Στέενκαμπ, ορίστηκε για τις 4 Ιουνίου

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
7
=