ΔΙΕΘΝΗ

Τα σενάρια της δολοφονίας, το αλκοόλ και τα στεροειδή!

τα-σενάρια-της-δολοφονίας-το-αλκοόλ-κα-21943

Ένα 24ωρο πριν αρχίσει ξανά η δίκη του Όσκαρ Πιστόριους για τη δολοφονία της Ρίβα Στίνκαμπ, νέα στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, τόσο για τις σχέσεις του Παραολυμπιονίκη με το μοντέλο όσο και με τη ζωή του 27χρονου αθλητή.

Η αστυνομία μπορεί να μην επιβεβαιώνει τα όσα έχουν διαρρεύσει, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη κοπέλα πυροβολήθηκε τρεις φορές, την ώρα που ήταν κλεισμένη στο μπάνιο και είχε καλυμμένο το κεφάλι της, με τα χέρια της! Γι’ αυτό το λόγο οι σφαίρες που πέρασαν μέσα από την πόρτα, πρώτα τραυμάτισαν τα δάκτυλά της και μετά τις έφεραν θανάσιμα χτυπήματα στο κεφάλι!

Νωρίτερα είχε προηγηθεί επίθεση του Πιστόριους με ρόπαλο του κρίκετ, πάνω στο οποίο βρέθηκε αίμα, ενώ σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά αποτελέσματα, η Στίνκαμπ είχε και κάταγμα στο κρανίο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας «Sun», στο σπίτι του Πιστόριους στη Πρετόρια βρέθηκαν απαγορευμένα στεροειδή φάρμακα και υποστηρίζουν πως ο αθλητής είχε καταναλώσει πολύ αλκοόλ πριν τις 03:00. Δηλαδή λίγη ώρα πριν γίνει το φονικό.

Οι Αρχές θεωρούν πως ο Πιστόριους σκότωσε τη σύντροφο του σε μια έκρηξη οργής που προκαλείται από τα στεροειδή και στη παρενέργεια των υψηλών δόσεων των απαγορευμένων φαρμάκων.
Οι νομικοί σύμβουλοι του Πιστόριους ισχυρίζονται πως ο πελάτης τους ξέχασε πως η Ρίβα έμεινε μαζί του το βράδυ και ξύπνησε από ένα θόρυβο, θεωρώντας πως είχε μπει διαρρήκτης στο σπίτι.

Από τις έρευνες βρέθηκαν η τσάντα της Ρίβα και ένα iPad στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας και η θήκη ήταν στην πλευρά του κρεβατιού του Πιστόριους. Τα σεντόνια ήταν τσαλακωμένα, γεγονός που υποδηλώνει ότι Ρίβα και Πιστόριους είχαν κοιμηθεί μαζί, ενώ ένα φυσίγγιο βρέθηκε στην κρεβατοκάμαρα που οδηγεί στην θεωρία ότι ο πρώτος πυροβολισμός έγινε εκεί και οι υπόλοιποι τρεις στο μπάνιο.

Επίσης, ελέγχονται οι τηλεφωνικές κλήσεις και φημολογείται πως το βράδυ που η Ρίβα ήταν μαζί με τον Πιστόριους την κάλεσε ο πρώην της, Φρανσουά Χουγκάαρντ. Ο αστέρας του ράγκμπι πήρε αργά τη νύχτα το 30χρονο μοντέλο για να μιλήσουν αφού μετά τον χωρισμό τους διατηρούν φιλικές σχέσεις.

Αυτό φαίνεται πως εξόργισε τον Πιστόριους, αφού ο Φρανσουά και η Ρίβα είχαν δεσμό μέχρι το Νοέμβριο…

Zougla.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου