ΔΙΕΘΝΗ

Ολοκαύτωμα σε νυχτερινό κέντρο στην Βραζιλία

ολοκαύτωμα-σε-νυχτερινό-κέντρο-στην-β-40931

Στους 180 ανέρχονται οι νεκροί μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε χθες, σε κλαμπ της πόλης Σάντα Μαρία στη νότια Βραζιλία, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών μπορεί να αυξηθεί δραματικά.Ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά που ξέσπασε σε νυχτερινό κέντρο της πόλης Σάντα Μαρία στη νότια Βραζιλία σύμφωνα με αξιωματούχο της αστυνομίας.

Η πυρκαγιά φέρεται να προκλήθηκε όταν άναψαν πυροτεχνήματα την ώρα που συγκρότημα βρισκόταν στην σκηνή του κλαμπ Kiss . Ακολούθησε πανικός καθώς ο κόσμος έντρομος, προσπαθούσε να βγει από την μοναδική έξοδο κινδύνου. Πολλοί φέρεται να πέθαναν από την εισπνοή τοξικών αναθυμιάσεων, ενώ πολλοί ποδοπατήθηκαν. Η φωτιά έχει σβήσει και ανασύρονται συνεχώς πτώματα.

Σύμφωνα με την επιτροπή διαχείρισης κρίσεων, μέχρι στιγμής έχουν καταμετρηθεί 180 νεκροί, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι ο τελικός απολογισμός μπορεί να είναι πολύ υψηλότερος, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι την ώρα του δυστυχήματος μέχρι και 2.000 άτομα βρίσκονταν μέσα στο κέντρο, κυρίως έφηβοι, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της εφημερίδας Estado de S.Paulo.

Η πόλη Σάντα Μαρία βρίσκεται 300 χιλιόμετρα δυτικά του Πόρτο Αλέγκρε

H Φωτογραφία είναι από το εσωτερικό του κλαμπ που ανέβηκε στο Facebook που αναδημοσιεύει η Estado de S.Paulo

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου