ΔΙΕΘΝΗ

Στο «πετσί» του ρωσικού ρόλου μπήκε για τα καλά ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ

στο-πετσί-του-ρωσικού-ρόλου-μπήκε-γι-55820

Αποφασισμένος να τιμήσει και με το παραπάνω τη ρωσική ιθαγένεια εμφανίζεται ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ο οποίος αφού συναντήθηκε με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ταξίδεψε στην πόλη Σαράνσκ, 640χλμ από τη Μόσχα, για να γιορτάσει τα ρωσικά Χριστούγεννα

Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο του Σαράνσκ, ο Ντεπαρντιέ κούναγε το νέο του διαβατήριο μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες.

Υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής, στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκαν τοπικοί αξιωματούχοι και γυναίκες ντυμένες με την παραδοσιακή ρωσική φορεσιά, οι οποίες του πρόσφεραν ψωμί και τοπικά γλυκίσματα, ενώ κάτοικοι της πόλης του έκαναν δώρο δύο γατάκια.

Ο κυβερνήτης της πόλης του πρότεινε να εγκατασταθεί στην Μορδοβία. Το Σαράνσκ βρίσκεται σε απόσταση 640χλμ ανατολικά της Μόσχας και 1.600χλμ βόρεια του Σότσι.

Ένα 24ωρο νωρίτερα, ο διάσημος ηθοποιός είχε σύντομη συνάντηση με τον πρόεδρο Πούτιν στην κατοικία του δεύτερου στο θέρετρο Σότσι, στις όχθες του Ευξείνου Πόντου.

Στη συνάντηση ο ηθοποιός παρέλαβε το διαβατήριο της νέας του πατρίδας, την οποία επέλεξε προκειμένου να αποφύγει την υψηλή φορολόγηση στη γενέτειρά του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου