ΔΙΕΘΝΗ

Κον Μπετίτ: Ηλίθιοι ο Ντεπαρντιέ και η Μπαρντώ

κον-μπετίτ-ηλίθιοι-ο-ντεπαρντιέ-και-η-μ-56063

Ποιός είδε τον «κόκκινο Ντάνι» και δεν τον φοβήθηκε, καθώς ο ευρωβουλευτής των πρασίνων ξέσπασε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς
κατά των Ζεράρ Ντεπαρντιέ και της Μπριζίτ Μπαρντώ αναφορικά με τη «μετανάστευσή» τους στη Ρωσία.

Ο Ντανιέλ Κον Μπετίτ αποκάλεσε ηλίθιους τους δύο Γάλλους σταρ και τους προέτρεψε «αν θέλουν να κοιμηθούν με τον Πούτιν στο κρεβάτι τους».

Δεν σταμάτησε, όμως, εκεί καθώς είχε κάτι να πει και για καθέναν τους προσωπικά.

«Ο Ντεπαρντιέ, που χαρακτηρίζει τη Ρωσία μεγάλη Δημοκρατία, πρέπει να είναι απολύτως άρρωστος ή υπό την επήρεια αλκοόλ ή ηρωίνης», είπε και πρόσθεσε «Και η Μπαρντώ, αν θέλει να εγκαταλείψει τη Γαλλία για δυο ελέφαντες που πρέπει να τους κάνουν ευθανασία, να πάει από το Σαν Τροπέ στη Ρωσία. Στη Σιβηρία θα είναι καταπληκτικά γι αυτήν. Να περάσει όλους τους χειμώνες της στη Σιβηρία, στα στρατόπεδα συγκέντρωσης ή στις φυλακές για παράδειγμα».

Ο γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ έφθασε στη Ρωσία για να λάβει νέο, ρωσικό διαβατήριο ύστερα από την απόφασή του να αποποιηθεί την υπηκοότητά του προκειμένου να μην φορολογηθεί με τους νέους υψηλούς συντελεστές της πατρίδας του και την απόφαση του ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν να του εξασφαλίσει τη ρωσική υπηκοότητα, μετέδωσαν σήμερα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο εκπρόσωπος του Πούτιν, Ντμίτρι Πέσκοφ, δήλωσε ότι ο ρώσος πρόεδρος θα έχει συνάντηση με τον Ντεπαρντιέ στο θέρετρο Σότσι της Μαύρης Θάλασσας σήμερα το απόγευμα.

«Δεν αποκλείεται στη διάρκεια της συνάντησής τους να δοθεί διαβατήριο στον Ντεπαρντιέ», είπε ο Πέσκοφ όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Ηχώ της Μόσχας μετέδωσε ότι τόσο ο Πούτιν όσο και ο προστατευόμενός του, πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ, βρίσκονται στο Σότσι για την εορταστική περίοδο που λήγει στις 9 Ιανουαρίου

Πηγή:iefimerida.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου