ΔΙΕΘΝΗ

Είχε αφήσει και σημείωμα αυτοκτονίας η νοσοκόμα που έπεσε θύμα φάρσας για την εγκυμονούσα Κέιτ

είχε-αφήσει-και-σημείωμα-αυτοκτονίας-72788

Η νοσοκόμα που πέθανε μετά τη φάρσα που δέχθηκε από Αυστραλούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς είχε βρεθεί κρεμασμένη, δηλώνουν πηγές στο Sky News.

Πηγές αναφέρουν ότι η νοσοκόμα είχε αφήσει και σημείωμα αυτοκτονίας, στο οποίο εξηγεί τους λόγους που κρύβονται πίσω από την ενέργειά της.

«Εάν προσθέτει κάτι στην πολύ τραγική ιστορία, δείχνει μια πολύ αποφασισμένη προσπάθεια να σκοτώσει τον εαυτό της, παρά αυτό που πολλοί άνθρωποι περιγράφουν ως κραυγή για βοήθεια» λέει ο δημοσιογράφος του Sky, Μάρτιν Μπραντ για το γεγονός ότι η νοσοκόμα βρέθηκε κρεμασμένη.

Την Πέμπτη αναμένεται να ανοίξει έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου της.

Η νεκροψία έχει ολοκληρωθεί, αλλά τα αποτελέσματα δεν αναμένεται να ανακοινωθούν πριν από το πρωί της Πέμπτης, οπότε πρόκειται να πραγματοποιηθεί ακρόαση από το αρμόδιο δικαστήριο.

Η 46χρονη Τζακίνθα Σαλντάνχα, μητέρα δύο παιδιών, είχε μεταφέρει την περασμένη Τρίτη την κλήση των φαρσέρ στη συνάδελφo που βρισκόταν σε υπηρεσία στο νοσοκομείο King Edward VII, όπου νοσηλευόταν η Κέιτ με πρωινή αδιαθεσία.

Οι δύο Αυστραλοί παραγωγοί υποδύθηκαν την βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Κάρολο που τηλεφώνησαν για να λάβουν λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ.

Η νοσοκόμα βρέθηκε νεκρή τρεις ημέρες αργότερα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου