ΔΙΕΘΝΗ

Από άνδρας, γυναίκα και… τούμπαλιν γιατί βαρέθηκε να καλλωπίζεται

από-άνδρας-γυναίκα-και-τούμπαλιν-για-86912

Πριν από 23 χρόνια ο Gary Norton αποφάσισε να προχωρήσει σε επέμβαση αλλαγής φύλου. Στα 75 του τώρα χρόνια επιθυμεί να ξαναγίνει άντρας.

Αισθάνεται, όπως αναφέρει στη Dailymail, παγιδευμένος σε λάθος σώμα. Δηλώνει μάλιστα απελπισμένος για τη νέα εγχείριση αλλαγής φύλου προτού να είναι πολύ αργά.

Με τη σύζυγό του και τα τέσσερα παιδιά του να τον έχουν "αποκηρύξει", ο Gary που έζησε ως Gillian τα τελευταία 23 χρόνια επισημαίνει πως κατάλαβε ότι η αλλαγή φύλου ήταν λάθος όταν άρχισε να βαριέται να φτιάχνει τα μαλλιά της και να βάφεται, νιώθοντας μάλιστα πως ελκύεται από τις γυναίκες.

"Είμαι καθαρόαιμος άνδρας και πάντα ήμουν. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που μου συνέβη. Δεν έπρεπε να είχα κάνει ποτέ την εγχείριση αλλαγής φύλου", αναφέρει.

Επισημαίνει μάλιστα πως πάντα ζούσε σε ένα ψέμα και ότι η επέμβαση ήταν ένα τεράστιο λάθος. "Ήμουν ευάλωτη και μου δόθηκαν λάθος συμβουλές που κατέστρεψαν τη ζωή μου. Δεν θέλω αυτό να συμβεί σε κανέναν άλλο", υπογραμμίζει.

Ζητάει μια μεγάλη συγγνώμη από την οικογένειά της, επισημαίνοντας πως θα έκανε ό,τι περνάει από το χέρι του για να ξαναδεί τα παιδιά του.

"Απομακρύνθηκα από τα παιδιά μου και νιώθω κοινωνικά απροσάρμοστος. Θέλω να κάνω σχέση με γυναίκα αλλά δεν μπορώ. Θέλω να συμβουλέψω όποιον το σκέφτεται να το σκεφτεί δύο φορές προτού το κάνει. Έκανα ένα λάθος και έμαθα πως δεν υπάρχει γυρισμός", υπογραμμίζει.

news247

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου