ΔΙΕΘΝΗ

Κάρλα Μπρούνι: Επιστροφή στο μόντελινγκ και πισώπλατο «κάρφωμα» στον Σαρκοζί

κάρλα-μπρούνι-επιστροφή-στο-μόντελιν-87327

Δυναμική επιστροφή στο μόντελινγκ κάνει η Κάρλα Μπρούνι ποζάροντας για το εξώφυλλο της γαλλικής έκδοσης του περιοδικού Vogue που μόλις κυκλοφόρησε, ενώ στη συνέντευξη πυκ παραχώρησε τάχθηκε ανοιχτά υπέρ του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων, ζήτημα για το οποίο ο σύζυγός της, Νικολά Σαρκοζί είχε ταχθεί κατά.

Συγκεκριμένα, η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας δήλωσε ότι διαφωνεί ανοιχτά με το σύζυγό της σε αυτό το θέμα και πρόσθεσε: «Είμαι υπέρ του να επιτρέπονται οι γκέι γάμοι και οι υιοθεσίες παιδιών ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Έχω πολλούς φίλους, άντρες και γυναίκες, που βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση και δεν βλέπω τίποτα το ασταθές ή παράλογο στις γκέι οικογένειες».

Παράλληλα, αίσθηση προκαλούν και οι φωτογραφίες της Κάρλα Μπρούνι, για τις οποίες οι κακές γλώσσες σχολιάζουν ότι δείχνει «υπερβολικά νέα».

Η Κάρλα Μπρούνι και άλλα τρία σουπερμόντελ της εποχής της, οι Γιασμίν Λε Μπον, Ελένα Κρίστενσεν και Κρίστι Τέρλινγκτον ποζάρουν στο εορταστικό, χριστουγεννιάτικο τεύχος της γαλλικής Vogue.

«Γνώρισα για πρώτη φορά την Κάρλα όταν ήμουν 20 ετών και εκείνη ξεκινούσε την καριέρα της. Ήταν μια πραγματική απόλαυση να δημιουργήσω αυτό το ειδικό Χριστουγεννιάτικο τεύχος παρέα με μια παλιά φίλη» δήλωσε η διευθύντρια έκδοσης του περιοδικού .

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου