ΔΙΕΘΝΗ

Εκλεψε το όχημα του ντελιβερά, έκανε τις παραδόσεις για να εισπράξει

εκλεψε-το-όχημα-του-ντελιβερά-έκανε-τι-90554

Μπορεί η ανεργία να εξωθεί τους ανθρώπους στο έγκλημα, έχουν ωστόσο πάντα την ευκαιρία να δείξουν ότι μπορούν να είναι εργατικοί.

Ο 45χρονος Κιθ Χάιντς είδε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής ένα μικρό αυτοκίνητο από ένα εστιατόριο κινέζικου φαγητού, παρκαρισμένο έξω από ένα δημοτικό σχολείο στο Γουέστ Χάρτφορντ, κάπου στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ.

Πλησιάζοντας συνειδητοποίησε ότι τα κλειδιά ήταν επάνω στο όχημα και -χωρίς να διστάσει, ίσως και λόγω των καταχρήσεων- μπήκε μέσα και έφυγε σαν κύριος.

Ο Χάιντς ωστόσο δεν χρειαζόταν φαγητό, αλλά χρήματα. Ετσι, αποφάσισε να κάνει μόνος του τις υπόλοιπες παραδόσεις που ήταν γραμμένες σε ένα χαρτί, μέσα στο όχημα.

Την ίδια στιγμή, ο νόμιμος χρήστης του οχήματος, ενημέρωνε την αστυνομία και τον εργοδότη του για την κλοπή. Και ο εστιάτορας, σεβόμενος πάνω από όλα τους πελάτες, άρχισε να τηλεφωνεί σε όσους δεν πρόλαβαν να πάρουν την παραγγελία, ότι υπάρχει πρόβλημα και η παράδοση θα καθυστερήσει.

Οταν ο πρώτος της λίστας απάντησε ότι αυτά που παράγγειλε έχουν παραδοθεί κανονικά, εργοδότης και αστυνομία δεν χρειάστηκαν πολύ για να καταλάβουν τι συμβαίνει και να πάνε κατευθείαν στους επόμενους πελάτες και να περιμένουν τον εργατικό κλέφτη.

Ετσι, ο Χάιντς συνελήφθη τόσο για κλοπή όσο και για κατοχή μικροποσότητας μαριχουάνας και εργαλείων που σχετίζονται με την χρήση της. Το Σαββατοκύριακο στο κρατητήριο -και καθώς δεν είχε πια μαζί του κάποια ουσία- θα πρέπει να αναθεώρησε τον αυθορμητισμό που βγάζει το χόρτο στους χρήστες…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου