ΔΙΕΘΝΗ

Το «comeback» του Στρος-Καν

το-comeback-του-στρος-καν-146552
Στην αντεπίθεση περνά ο τέως «ισχυρός άνδρας» του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος-Καν, αναζητώντας εργασία σε συμβουλευτική εταιρεία.
Την ίδια ώρα, ανακινεί νομικές διαδικασίες για τη διεξαγωγή έρευνας σχετικά με την αποκάλυψη του ελευθέριου προσωπικού του βίου.
Εμφανώς ενοχλημένος από το κυνήγι των ΜΜΕ, που έχουν βάλει στο στόχαστρο την προσωπική του ζωή, ο Στρος-Καν προβάλλει το νομικό επιχείρημα ότι οι Αρχές επιχειρούν αδίκως να ποινικοποιήσουν τη λαγνεία.
Την ίδια ώρα, δίνει διαλέξεις σε εταιρείες της Νοτίου Κορέας, του Μαρόκου, της Βρετανίας και της Ουκρανίας, όπως αναφέρει η “Wall Street Journal”.
O Στρος-Καν είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο γαλλικό περιοδικό «Le Point», που δημοσιεύτηκε την προηγούμενη εβδομάδα: «Πάντοτε πίστευα πως μπορούσα να ζήσω τη ζωή μου κατά πως ήθελα εγώ».
«Και σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και η ελεύθερη συμπεριφορά ανάμεσα σε συναινούντες ενήλικες. Είναι άπειρα τα πάρτι τέτοιου τύπου, τα οποία λαμβάνουν χώρα στο Παρίσι, στα οποία θα έμενε εμβρόντητος κανείς αν μάθαινε ποιοι είναι κάθε φορά οι συμμετέχοντες» είχε υποστηρίξει. Επιπλέον, επισήμανε ότι είχε πέσει θύμα ενός ανθρωποκυνηγητού.
«Ζητώ την ησυχία μου» λέει και υπογραμμίζει ότι αν και του αποδόθηκαν πολλές κατηγορίες, δεν καταδικάστηκε σε καμία χώρα.
Αν και υποστηρίζει ότι συμμετείχε σε καυτές βραδιές που του είχε οργανώσει ένας φίλος του, ο Στρος-Καν έσπευσε να επισημάνει πως δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση μαστροπείας, την επονομαζόμενη «Κάρλτον» (πολυτελές ξενοδοχείο στη Λιλ της Γαλλίας).
«Η πραγματικότητα είναι ότι ένας από τους φίλους μου είχε οργανώσει βραδιές, στις οποίες ήμουν κι εγώ παρών. Επειδή λοιπόν σε αυτές υπήρχαν πόρνες, με κατηγόρησαν ότι εμπλέκομαι σε δίκτυο πορνείας. Αυτό είναι αποκύημα φαντασίας και παράλογο. Το λέω και το επαναλαμβάνω: αγνοούσα το ό,τι ορισμένες από τις γυναίκες που συμμετείχαν στα πάρτι είχαν πληρωθεί για να είναι εκεί» υπογραμμίζει, μιλώντας στο γαλλικό περιοδικό.

Υπενθυμίζεται ότι, αυτό το μήνα , ο Ντομινίκ Στρος-Καν κέρδισε μία σημαντική δίκη σχετικά με το πρότερο σεξουαλικό βίο του και αναμένεται νέος δικαστικός θρίαμβός του στη Γαλλία, όπου η ερωτική συνεύρεση με εκδιδόμενες δεν λογίζεται ως παρανομία.

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου