ΔΙΕΘΝΗ

Πολύ άτακτη ερωτικά η σύντροφος του Ολάντ

πολύ-άτακτη-ερωτικά-η-σύντροφος-του-ολ-154807
Ο Φρανσουά Ολάντ μοιραζόταν την ερωμένη του, Βαλερί Τριεβιλέρ με υπουργό του Νικολά Σαρκοζί, αποκαλύπτει μία νέα βιογραφία για την «Πρώτη Κυρία» της Γαλλίας που αναμένεται να προκαλέσει πονοκέφαλο στα Ηλύσια Πεδία.
Κι όχι μόνο αυτό. Το βιβλίο αναφέρει ότι , εκείνο το διάστημα , ο τέως Γάλλος πρόεδρος, Νικολά Σαρκοζί, είχε κάνει … καμάκι στην Βαλερί , κι αυτή τον απέρριψε…
Υπό τον τίτλο «Ο Μπελάς» (La FRondeuse), το βιβλίο που κυκλοφόρησε σήμερα στις προθήκες των καταστημάτων ισχυρίζεται ότι, στις αρχές του 2000, η κυρία ΤΡιερβιλέρ είχε σχέση όχι μόνο με τον Ολάντ αλλά και με τον Πατρίκ Ντεβεντζιάν, πρώην υπουργό του Νικολά Σαρκοζί, αρμόδιο για την ανάκαμψη της Οικονομίας . Ο Σοσιαλιστής Ολάντ γνώριζε γι΄αυτή τη σχέση και έκανε τα στραβά μάτια. Ο συντηρητικός πολιτικός κάποια στιγμή δεν άντεξε το ερωτικό τρίγωνο και ήταν αυτός που πρώτος έκανε πίσω….
Όπως υποστηρίζει ο συγγραφέας του βιβλίου, Κριστόφ Γιακουμπιστζίν, στενός φίλος της «πρώτης κυρίας» , επρόκειτο για μία σχέση τύπου «Jules et Jim”, αναφερόμενος στην ταινία του 1962 που φέρει την υπογραφή του Φρανσουά Τριφό όπου η Ζαν Μορό είχε βρεθεί μπλεγμένη σ’ ένα ερωτικό τρίγωνο με δύο άντρες όπου και οι τρεις τους ζούσαν στο ίδιο σπίτι.
Τέλος, σ΄ ένα άλλο κεφάλαιο του βιβλίου, αποκαλύπτεται ότι, ενώ ο Σαρκοζί κράταγε το χέρι της πρώην συζύγου του, Σεσιλιά, στη διάρκεια ενός πάρτι στα Ηλύσια Πεδία, έκανε καμάκι στην Βαλερί, όταν αυτή ήταν πολιτική ρεπόρτερ.
«Είσαι τόσο όμορφη» φέρεται να της ψιθύρισε , η ίδια όμως φανερά ενοχλημένη, τον αγριοκοίταξε.
Ενοχλημένος από την απόρριψη της Βαλερί, ο Σαρκοζί φέρεται να είπε στους άλλους δημοσιογράφους: «Ποια νομίζει ότι είναι; Δεν είμαι αρκετά καλός γι΄αυτήν».
Το αποκαλυπτικό περιεχόμενο του βιβλίου θα είναι ένα ακόμα πλήγμα για το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας. Η δημοτικότητα του Ολάντ καταρρέει ενώ το 67% των Γάλλων έχουν αρνητική εικόνα για την «Πρώτη Κυρία» της χώρας.

Το βιβλίο επισημαίνει επίσης ότι οι δύο άντρες Ολάντ- Ντεβεντζιάν εξακολουθούν να έχουν αρκετό σεβασμό ο ένας για τον άλλον.

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου