ΔΙΕΘΝΗ

Επιασαν καλόγρια να κλέβει μπύρες από ψιλικατζίδικο (video)

επιασαν-καλόγρια-να-κλέβει-μπύρες-από-155652

Μία γηραιά καθολική καλόγρια που μπήκε σε κατάστημα για να πάρει ένα μπουκαλάκι νερό, όταν έφτασε στα ψυγεία δεν δίστασε να… υποκύψει σε μερικές αμαρτίες

Το κλειστό κύκλωμα της τηλεόρασης που είχε εγκαταστήσει ο ιδιοκτήτης δεν έγινε αντιληπτό από την «ερωμένη του Κυρίου». Ετσι, η ηλικιωμένη άνοιξε το ψυγείο με τις μπύρες, πήρε μία και χωρίς κανέναν δισταγμό την έκρυψε στα ράσα της.

Στη συνέχεια, «για το ξεκάρφωμα» πήρε από το δίπλα ψυγείο και ένα μπουκαλάκι νερό και προχώρησε προς το ταμείο. Οπως φαίνεται ωστόσο δεν την ικανοποίησε η μία μπύρα – έτσι, γύρισε σχεδόν αμέσως για να πάρει και δεύτερη!

Ολα τα παραπάνω διαδραματίστηκαν πρωί-πρωί, λίγο μετά τις 09.00 την περασμένη Τρίτη, σε άγνωστο σημείο (τα ράσα παραπέμπουν σε γαλλίδα), αλλά το βίντεο έγινε viral μέσω του youtube και συναφών χώρων ανάρτησης.

Δεν είναι επίσης σαφές εάν οι υπεύθυνοι παρακολουθούσαν εκεί την ώρα τις οθόνες (και την σταμάτησαν), ή αν έκπληκτοι αντελήφθησαν την κλοπή κατόπιν εορτής.

Οπως πάντως σημειώνει κάποιος χρήστης στα σχόλια, είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για κάποια απλή γυναίκα που χρησιμοποιεί αυτό το κουστούμι προκειμένου να απομακρύνει τις υποψίες των καταστηματαρχών…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου