ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Maria De Villota τρομοκρατήθηκε όταν είδε το πρόσωπο της

η-maria-de-villota-τρομοκρατήθηκε-όταν-είδε-το-πρόσ-156903

Η Maria de Villota βγήκε από το νοσοκομείο και σε συνέντευξη της, δήλωσε ότι την πρώτη φορά που είδε το πρόσωπο της μετά το ατύχημα τρομοκρατήθηκε.

Να θυμίσω ότι η de Villota έπεσε πάνω στη ράμπα ενός φορτηγού της Marussia κατά τη διάρκεια δοκιμών το καλοκαίρι χάνοντας το δεξί της μάτι, και για πρώτη φορά μετά το ατύχημα της, έδωσε συνέντευξη στο Ισπανικό περιοδικό Hola.

H Maria, δήλωσε ότι την πρώτη φορά που είδε το πρόσωπο της μετά το ατύχημα, είχε 104 ράμματα και είχε χάσει το δεξί της μάτι. Το σοκ ήταν μεγάλο γι’αυτή, αλλά πλέον δηλώνει δυνατή και ότι νίκησε τον “αγώνα” αυτό, αφού είναι ζωντανή.

Η de Villota θυμάται τα πάντα από το πως συνέβη το ατύχημα και την Πέμπτη, έχει οργανώσει μια συνέντευξη τύπου που θα μιλήσει για το ατύχημα και ίσως ανακοινώσει ότι ίσως επιστρέψει την ενεργό δράση.

Η de Villota θα υποβληθεί σε ακόμη 2 εγχειρήσεις, ένα για τον τραυματισμό της στο κεφάλι και μια πλαστική, ενώ δηλώνει ότι εξακολουθεί να έχει φρικτούς πονοκεφάλους. Τη συνέντευξη της την έκλεισε λέγοντας ότι έχασε το μάτι της για κάποιο λόγο. Κάτι άλλο της επιφυλάσσει η ζωή της στο μέλλον.

[Πηγή: Hola]

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου