ΔΙΕΘΝΗ

O Πούτιν σβήνει εξήντα κεράκια στην… ακμή της ζωής του

o-πούτιν-σβήνει-εξήντα-κεράκια-στην-ακ-164820

Τα 60ά γενέθλιά του γιορτάζει ο Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν: Ο απολογισμός του Ρώσου πολιτικού για τα δεύτερα «-ήντα» είναι πιθανότατα ο καλύτερος της ζωής του, καθώς έχει καταφέρει να επιστρέψει για τρίτη θητεία στο Κρεμλίνο, έχει παραμείνει ο αδιαμφισβήτος κυρίαρχος στον πολιτικό ορίζοντα της Ρωσίας -και όλα αυτά ενώ βρίσκει τον χρόνο να κυνηγά τίγρεις και να προπονείται στο τζούντο.

Οι ευχές έχουν ήδη αρχίσει να φτάνουν από τους επισήμους, που υπογραμμίζουν τις ηγετικές ικανότητες του Πούτιν. Ο Ρώσος πρόεδρος «έχει θέσει τον υψηλότερο πήχη όσον αφορά τον επαγγελματισμό και τη δέσμευση στο καθήκον», ανέφερε ο πρόεδρος της Δούμας Σεργκέι Ναρούσκιν επ’ αφορμή των γενεθλίων.

Ο πρώην επιτελάρχης του Πούτιν και νυν δήμαρχος Μόσχας Σεργκέι Σομπγιάνιν έστειλε τις ευχές του λέγοντας πως «οι Ρώσοι συνδέουν τις εκτενείς, θετικές αλλαγές που έχουν συντελεστεί στη ζωή της χώρας με την προεδρία του Πούτιν» -στον ίδιο τόνο, εξαίροντας ως καθοριστική την συμβολή του στην πορεία της χώρας, κινούνται όλα τα μηνύματα των αξιωματούχων.

Η κρατική τηλεόραση θα γιορτάσει τα γενέθλια του Πούτιν προβάλλοντας λεπτομερές ντοκιμαντέρ, ο δήμος Τσελιάμπινσκ έχει στήσει μία τεράστια ευχετήρια κάρτα στην οποία πολίτες και επισκέπτες καλούνται να ευχηθούν στον πρόεδρο -μικρές εκδηλώσεις θα γίνουν και στην Αγία Πετρούπολη όπου γεννήθηκε ο Πούτιν (τότε Λένινγκραντ).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου