Άνδρας που «παρίστανε τον πιλότο της Lufthansa» συνελήφθη στην Ιταλία

Τελευταία ενημέρωση: 2012-09-23, 15:05:56
Άνδρας που «παρίστανε τον πιλότο της Lufthansa» συνελήφθη στην Ιταλία
Ένας άνδρας συνελήφθη από τις ιταλικές Αρχές με την κατηγορία ότι είχε ταξιδέψει στο πιλοτήριο αεροσκάφους παριστάνοντας τον πιλότο.

Ο 32χρονος φορούσε στολή πιλότου ενώ επάνω του βρέθηκαν και πλαστές ταυτότητες.

Ο άντρας, του οποίου το όνομα δεν δημοσιεύτηκε, είχε δημιουργήσει μια εικονική ταυτότητα ως πιλότος της αεροπορικής εταιρείας Lufthansa, με το όνομα «Αντρέα Σίρλο».

Οι αστυνομικές Αρχές ήταν σε επιφυλακή εδώ και μήνες αφού ο «Σίρλο» είχε συστηθεί σε ένα υποσμηναγό της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας ως κυβερνήτης, κάτι που προκάλεσε υποψίες στον υποσμηναγό, αφού ο άντρας φαινόταν μικρός σε ηλικία για να κατέχει τόσο υψηλή θέση.

Η Ιταλική Στρατιωτική Αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τον ύποπτο από φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στην ψεύτικη σελίδα του στο Facebook, στις οποίες φαινόταν να ποζάρει με στολή πιλότου μπροστά από αεροπλάνα. Συνελήφθη την Παρασκευή στο αεροδρόμιο του Τορίνο.

Η αστυνομικές αρχές ανακοίνωσαν ότι ο «Σίρλο» ταξίδεψε σε τουλάχιστον μία πτήση, παριστάνοντας τον τρίτο πιλότο του αεροσκάφους. Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο άντρας είχε ταξιδέψει ως «πιλότος» και με άλλες αεροπορικές εταιρείες.

Η Lufthansa αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.
Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
1
=