ΔΙΕΘΝΗ

15χρονη πήγε σχολείο με… Lamborghini Gallardo LP570-4 Super Trofeo Stradale

15χρονη-πήγε-σχολείο-με-lamborghini-gallardo-lp570-4-super-trofeo-stradale-178353

Τα ιδιαίτερα γούστα των πλουσιόπαιδων και τις απάτες που κάνουν οι γονείς τους για να τα ικανοποιήσουν φέρνει στο φως ένα ηλεκτρονικό δημοσίευμα από το Τέξας των ΗΠΑ.

Στο Ντάλας του Τέξας και στο πάρκινγκ ενός σχολικού συγκροτήματος, εμφανίστηκε προσφάτως ένα αυτοκίνητο που τράβηξε τα βλέμματα: μία σπάνια έκδοση της ούτως ή άλλως σπάνιας Lamborghini Gallardo και συγκεκριμένα μία LP570-4 Super Trofeo Stradale, που κοστίζει πάνω από 250.000 ευρώ.

Πιο περίεργο είναι το γεγονός ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ένα από τα 150 σε όλο τον κόσμο, οδηγούσε… ένα κορίτσι 15 ετών, μαθήτρια γυμνασίου, για να πηγαίνει στο σχολείο! Και ακόμη πιο περίεργο; Είχε και νόμιμο δίπλωμα!

Για να μπορέσει η δεσποινίς να πηγαίνει στο σχολείο με την Gallardo της, κάποιος της ενέκρινε δίπλωμα ανηλίκου, καθώς στο Τέξας επιτρέπεται η οδήγηση μετά τα 16.

Τέτοια διπλώματα εκδίδονται σε τέσσερις περιπτώσεις:

•εάν η οικογένεια είναι εξαιρετικά φτωχή και δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις βασικές ανάγκες των μελών της,
•εάν στην οικογένεια του εφήβου υπάρχει σοβαρά άρρωστος που πρέπει να μεταφέρεται ή να τον περιποιούνται τακτικά,
•εάν ο έφηβος είναι αναλφάβητος και παρακολουθεί προφορικά μαθήματα
•εάν ο έφηβος έχασε πρόφατα ενήλικο μέλος της οικογένειας και τον αντικαθιστά στις υποχρεώσεις μεταφοράς της οικογένειας

Στην διαδικτυακή συζήτηση που ξεκίνησε μετά τα παραπάνω, προέκυψε ότι πολλοί «πονηροί» γονείς εκδίδουν τέτοια διπλώματα στα παιδιά τους. Μάλιστα ένας θυμάται ότι στο ιδιωτικό σχολείο που πήγαινε, όταν τα παιδιά έκλειναν τα 15 εμφανίζονταν την άλλη ημέρα με το δώρο τους: μία Mercedes, BMW, Porsche, Range Rover κτλ.

Οπως σχολιάζει ο αρχικός συντάκτης του θέματος στο reddit, όλοι αυτοί οι έφηβοι είναι γελοίο να έχουν διπλώματα που σχετίζονται με δυσχέρειες οποιασδήποτε φύσης, αλλά τουλάχιστον το να βρεις μία LP570-4 Super Trofeo Stradale για να οδηγήσεις στα 15, ε, δεν είναι και το εύκολο πράγμα στον κόσμο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου