ΔΙΕΘΝΗ

Τραγωδία σε εστιατόριο στη Φλόριντα

τραγωδία-σε-εστιατόριο-στη-φλόριντα-179108

Ένας Γερμανός σεφ στη Φλόριντα των ΗΠΑ αυτοκτόνησε στην τραπεζαρία του εστιατορίου όπου εργαζόταν κόβοντας το λαιμό του με μαχαίρι.

Ο Stephan Stolze, ο οποίος δούλευε στο εστιατόριο Steamers, πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα, μπήκε στην τραπεζαρία όταν ήταν άδεια και έκοψε το λαιμό του. Ένας άλλος υπάλληλος τον ακολούθησε στην τραπεζαρία, και είδε αίμα πάνω σε ένα τραπέζι και στο πάτωμα, αλλά ο Stolze δεν ήταν πια στην αίθουσα. Ο υπάλληλος, χωρίς να γνωρίζει την έκταση των τραυμάτων, άρχισε να σφουγγαρίζει το πάτωμα και να καθαρίζει τα τραπέζια.

Τελικά, ο διευθυντής του εστιατορίου ακολούθησε τα ίχνη του αίματος μέχρι το διαμέρισμα του Stolze που βρισκόταν πάνω από το εστιατόριο και τον βρήκε σωριασμένο στο μπαλκόνι του, χωρίς σφυγμό.

Οι συνάδελφοί του δήλωσαν ότι ο Stolze υπέφερε από νοσταλγία επειδή τον είχε εγκαταλείψει η σύντροφός του αλλά ο πατέρας του τον ενθάρρυνε να παραμείνει στις ΗΠΑ λόγω της έλλειψης θέσεων εργασίας στον τομέα του στη Γερμανία. Το εστιατόριο ανήκε στη μητέρα του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου