ΔΙΕΘΝΗ

Ο άντρας της ήταν στην πραγματικότητα ο… βιολογικός της πατέρας!

ο-άντρας-της-ήταν-στην-πραγματικότητα-180909
Το γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ώρες η συγκλονιστική ιστορία της 60χρονης Valerie Spruill από το Οχάιο των ΗΠΑ, η οποία έμαθε ότι ο άντρας τον οποίο αγάπησε και παντρεύτηκε και απέκτησε μαζί του τρία παιδιά, ήταν στην πραγματικότητα ο… πατέρας της!
Η Spruill έζησε όλη της τη ζωή πιστεύοντας ότι ο παππούς της ήταν ο πατέρας της, ενώ γνώριζε την πραγματική της μητέρας, ως απλά μια οικογενειακή φίλη.
Η μητέρα της ήταν στην πραγματικότητα μια «πεταλουδίτσα της νύχτας» η οποία καταδικάστηκε το 1980 για σεξουαλικά εγκλήματα. Ο βιολογικός της πατέρας ονομαζόταν Percy Spruill και όταν ήταν 15 ετών συνάντησε τη μητέρα της Valerie και έκαναν ερωτικό δεσμό.
Τραγική ειρωνεία είναι ότι μερικά χρόνια αργότερα, η Valerie Spruill παντρεύτηκε, εν άγνοια της, τον βιολογικό της πατέρα και η αλήθεια ήρθε στο φως μόνο μετά τον θάνατό του.

Τον Απρίλιο του 1998 ο Percy πέθανε σε ηλικία 60 ετών. Το 2004, ένας θείος της Valerie Spruill της αποκάλυψε την αλήθεια και ένα τεστ DNA επιβεβαίωσε τους χειροτέρους φόβους της…

Huffingtonpost

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου