ΔΙΕΘΝΗ

Η Μέρκελ επέστρεψε από τις διακοπές γεμάτη ενέργεια και… όρεξη για δουλειά!

η-μέρκελ-επέστρεψε-από-τις-διακοπές-γε-213495

Με όρεξη και γεμάτη ενέργεια επέστρεψε από τις διακοπές της στη Βόρεια Ιταλία η γερμανίδα καγκελάριος, Ανγκελα Μέρκελ, με τον εκπρόσωπό της, Στέφεν Ζάιμπερτ να δηλώνει ότι αυτό θα το… δούμε και εμπράκτως τις επόμενες ημέρες.

«Η καγκελάριος αισθάνεται όπως όλοι όσοι επιστρέφουν από τις διακοπές αφού απόλαυσαν την αλλαγή στους ρυθμούς. Όμως ταυτόχρονα επιστρέφει στη δουλειά με χαρά», είπε ο εκπρόσωπος της καγκελαρίου, Στέφεν Ζάιμπερτ στους δημοσιογράφους. «Έχει πολλή όρεξη, πολλή ενέργεια. Θα το δείτε τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες», πρόσθεσε..

Αφού πέρασε τις διακοπές της κάνοντας πεζοπορία σε ένα ορεινό χωριό κοντά στο Μεράνο η Μέρκελ αναμένεται να προεδρεύσει του υπουργικού συμβουλίου την Τετάρτη και κατόπιν θα αναχωρήσει για επίσημη επίσκεψη στον Καναδά.Η 58χρονη καγκελάριος βρίσκεται αντιμέτωπη με νέες προκλήσεις εξαιτίας της κρίσης χρέους στην Ευρωζώνη, που διανύει το τρίτο έτος της, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν ενδείξεις ότι η γερμανική οικονομία επιβραδύνει.

Παράλληλα αυξάνονται οι εντάσεις και στον κεντροδεξιό κυβερνητικό συνασπισμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του χρόνου. Πάντως η δημοτικότητα της Μέρκελ βρίσκεται σήμερα στο υψηλότερο σημείο της τα τελευταία δύο χρόνια

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου