Σε παραγκούπολη ζει ο αδερφός του Μπαράκ Ομπάμα!

Τελευταία ενημέρωση: 2012-07-10, 20:04:44
Σε παραγκούπολη ζει ο αδερφός του Μπαράκ Ομπάμα!
Σε μια παραγκούπολη στην Κένυα ζει ένας ετεροθαλής αδερφός του Μπαράκ Ομπάμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Τζορτζ Ομπάμα είναι ο νεότερος από τα παιδιά που απέκτησε ο πατέρας του Μπαράκ Ομπάμα ο οποίος είχε τέσσερις συζύγους. Ο ίδιος έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα του περιοδικού Hollywood Reporter, και στον ντίνες ντε Σόουζα, σκηνοθέτη της ταινίας «2016: Η Αμερική του Ομπάμα».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Όταν ο σκηνοθέτης τον ρωτά για ποιο λόγο ο μεγάλος του αδελφός, ο πιο ισχυρός άνδρας του πλανήτη, δεν βοηθά ένα μέλος της οικογένειάς του που έχει ανάγκη, ο Τζορτζ Ομπάμα απαντά: «Έχει δική του οικογένεια. Είμαι μέλος της οικογένειά του, όμως είμαι ενήλικας, μπορώ να φροντίσω τον εαυτό μου».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 «Πρέπει να διαχειριστεί πολλά άλλα πράγματα. Φροντίζει τον κόσμο, οπότε κατά μία έννοια φροντίζει και εμένα, αφού είμαι μέρος του κόσμου», πρόσθεσε ο Τζορτζ Ομπάμα.

 

 

 

 

 

Ο Ντίνες Ντ’ Σόουζα αναφέρει στην ταινία του ότι πέρασε πολλές ώρες με τον Τζορτζ Ομπάμα, που είναι περίπου 30 ετών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Ο Τζορτζ είναι ο επαναστάτης της οικογένειας Ομπάμα, είναι κάπως σαν το μαύρο πρόβατο», σχολιάζει ο Ντ’ Σούζα. Ο ίδιος βρίσκει τον ετεροθαλή αδελφό του Μπαράκ Ομπάμα «ιδιαίτερα ενδιαφέρον» καθώς ζει σε μια παραγκούπολη, την ώρα που «ο ισχυρός αδελφός του, πολυεκατομμυριούχος, δεν κουνά ούτε το μικρό του δαχτυλάκι για να τον βοηθήσει».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ταινία του Ντ’ Σόουζα για τον αμερικανό πρόεδρο, η αφίσα της οποίας λέει «Είτε τον αγαπάτε, είτε τον μισείτε δεν τον γνωρίζετε», θα παιχτεί σε avant-premiere στο Χιούστον του Τέξας αυτή την εβδομάδα. Στη συνέχεια θα διανεμηθεί σε περιορισμένο αριθμό κινηματογραφικών αιθουσών των ΗΠΑ από τις 27 Ιουλίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 newsbomb.gr

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
4
=