Αλβανία: Η αστυνομία ξήλωνε το χασίς, οι χωρικοί πυροβολούσαν...

Τελευταία ενημέρωση: 2012-07-10, 19:08:45
Αλβανία: Η αστυνομία ξήλωνε το χασίς, οι χωρικοί πυροβολούσαν...

«Λαβράκι» έβγαλαν οι Αλβανικές Αρχές στο χωριό Λαζαράτι Αργυροκάστρου, αφού σε επιχείρησή τους βρήκαν και κατέσχεσαν 5.000 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης.

Οι πάνω από 200 αστυνομικοί που συμμετείχαν στο «ξήλωμα» των δενδρυλλίων, είχαν δύσκολο έργο αφού οι κάτοικοι του χωριού την ώρα που «ξήλωναν» το χασίς, τους έριχναν συνεχώς πυρά από οπλοπολυβόλα!

Οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να ανταποδώσουν, χωρίς όμως να σημειωθούν τραυματισμοί, ενώ από την ολονύκτια ανταλλαγή πυροβολισμών, καταστράφηκαν οχήματα, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν ως οδοφράγματα.

Αυτή ήταν η πρώτη αστυνομική επιδρομή στο χωριό έπειτα από πολλά χρόνια. Να σημειωθεί πάντως πως το Λαζαράτι βρίσκεται στο επίκεντρο και θεωρείται «παράδεισος» για τα ναρκωτικά που προέρχονται από τη γειτονική χώρα.

Τέλος, αξίζει να πούμε πως τις τελευταίες εβδομάδες στο Λαζαράτι σημειώνονται συνεχείς πυροβολισμοί, κυρίως στη διάρκεια της νύχτας, ενώ από την ελεύθερη πτώση βλημάτων, προκλήθηκαν ζημίες σε σπίτια του γειτονικού ελληνικού μειονοτικού χωριού της Δερβιτσιάνη, καθώς επίσης και σε περιφερειακές συνοικίες της πόλης του Αργυροκάστρου.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
3
=