ΔΙΕΘΝΗ

Bρέθηκε θεραπεία για το κοριτσάκι με το πυκνό τρίχωμα

bρέθηκε-θεραπεία-για-το-κοριτσάκι-με-το-244609

Η τραγική ιστορία της μικρής Κινέζας Λιού Τζιανγκλί είχε συγκινήσει όλο τον κόσμο αλλά ευτυχώς φαίνεται ότι θα έχει ευτυχή κατάληξη

Το κοριτσάκι γεννήθηκε με πυκνό μαύρο τρίχωμα σε πάνω από 60% του σώματός της και είδε διαδοχικά και τους δυο γονείς της να την εγκαταλείπουν.

Ενώ, στο ορφανοτροφείο που πήγαινε, δεν την πλησίαζε κανένα άλλο παιδί επειδή την φοβούνταν.

Ο πρώτος που την εγκατάλειψε ήταν η μητέρα της, που έφυγε όταν ήταν δυο ετών. Μερικούς μήνες μετά ακολούθησε το παράδειγμά της και ο πατέρας της, ο οποίος την άφησε μια μέρα στον παιδικό σταθμό και δεν επέστρεψε ποτέ.

Οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού έβαζαν επί μήνες αγγελίες στις εφημερίδες προκειμένου να εντοπίσουν κάποιο συγγενή της, μέχρι που – έξι μήνες μετά- εμφανίστηκε ο παππούς μιας μακρινής ξαδέλφης της, ο οποίος και ανέλαβε την φροντίδα της.

Όλα αυτά υπέστη η 6χρονη σήμερα Λιού Τζιανγκλί, μαθήτρια στην πόλη Γουιγιάνγκ της νοτιοδυτικής επαρχίας Γκουίζο, εξαιτίας της σπανιότατης πάθησης με την οποία γεννήθηκε και η οποία πλήττει ένα άτομο στο ένα δισεκατομμύριο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η μικρούλα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στη Σανγκάη, όπου οι γιατροί βρήκαν τρόπο να την θεραπεύσουν.

Η μικρή δεν παύει να χαμογελάει αφού η ιστορία της είχε τελικά θετική κατάληξη.

newsbomb.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου