ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Aυλαία» για το Εuro – Ιταλία εναντίον Ισπανίας

aυλαία-για-το-εuro-ιταλία-εναντίον-ισπ-249239

Έπειτα από τρεις εβδομάδες αγώνων και 16 φιναλίστ, το EURO 2012 έφτασε στο τέλος του, καθώς απόψε (21:45, ΕΤ1) θα διεξαχθεί στο Κίεβο, ο τελικός της διοργάνωσης, ανάμεσα στην κάτοχο του τίτλου, Ισπανία και την Ιταλία. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο χωρητικότητας 60.000 θέσεων Ολυμπιακό στάδιο και διαιτητής θα είναι ο Πορτογάλος, Πέρδο Προένσα.

Κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για μια «ασφαλή» πρόβλεψη: Θα μπορέσει ενδεχομέωνς ο «μεγάλος» Aντρέα Πίρλο να κερδίσει τους εξίσου «μεγάλους» Τσάβι και Αντρές Ινιέστα; Mήπως, πάλι, είναι η βραδιά του Ιταλού στράικερ Μπαλοτέλι; Η μήπως τελικά ο Φάμπρεγκας «βρει» τη θέση του στους τίτλους των εφημερίδων καθώς αυτός ήταν ο παίκτης που με πέναλτι έστειλε τους «φούριας ρόχας» στο τελικό.

Όπως και να’ χει, όλοι οι παίκτες θα χρειαστεί να νικήσουν δύο, παγκόσμιας κλάσης τερματοφύλακες: τον Ιγκερ Κασίγιας και τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

«Πετώντας» έξω τους γείτονές τους Πορτογάλους και με εκπληκτική εμφάνιση «ακινητοποιώντας» τους Γερμανούς, Ισπανοί και Ιταλοί υπόσχονται με το δυναμικό τους έναν τελικό με σασπένς. Η αναμέτρηση διεξάγεται στο Ολυμπιακό Στάδιο του Κίεβου υπό τα βλέμματα του Ιταλού πρωθυπουργού Μάριο Μόντι και του Ισπανού πρίγκιπα Φελίπε.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου