ΔΙΕΘΝΗ

Του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι

του-έδωσε-τα-παπούτσια-στο-χέρι-251374

Την πόρτα της εξόδου από τη συζυγική στέγη έδειξε η γνωστή δημοσιογράφος Αν Σινκλέρ στον άλλοτε ισχυρό άνδρα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος Καν.

Σύμφωνα με το Reuters και την Huffington Post (τη γαλλική έκδοση διευθύνει η Σινκλέρ), η γυναίκα που στάθηκε στο πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια, το στήριγμά του, η Αν Σινκλέρ, ζήτησε διαζύγιο από τον Γάλλο γόη και πλέον τραβά χωριστούς δρόμους…

Βέβαια, η πορεία του Mr. Dominique στον εργασιακό και ερωτικό βίο… ήταν θυελλώδης. Να θυμίσουμε μονάχα τις ερωτικές περιπέτειες με την καμαριέρα του Sofitel, τα call girl, τις μηνύσεις για σεξουαλική παρενόχληση από διάφορες δροσερές υπάρξεις και το σκάνδαλο με τις ιερόδουλες γνωστής ροζ συνοικίας του Παρισιού.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ, μετά την πολιτική του καριέρα, είδε να μπαίνει άδοξο τέλος και στην οικογενειακή του κατάσταση, περίπου έναν χρόνο μετά τη σύλληψή του για βιασμό στη Νέα Υόρκη…

Η σύζυγός του, Αν Σινκλέρ, που είχε σταθεί δίπλα του σε όλη αυτήν την περιπέτεια, φαίνεται ότι ολοκλήρωσε τον ρόλο της και πλέον το ζευγάρι έχει χωρίσει και ζει σε ξεχωριστές κατοικίες, σύμφωνα με το Reuters.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου