«Δώρο» η κληρονομιά της Νταϊάνα για τα 30ά γενέθλια του πρίγκιπα Ουίλιαμ

Τελευταία ενημέρωση: 2012-06-21, 16:07:09
«Δώρο» η κληρονομιά της Νταϊάνα για τα 30ά γενέθλια του πρίγκιπα Ουίλιαμ

Τα 30ά του γενέθλια γιορτάζει την Πέμπτη ο πρίγκιπας Ουίλιαμ εκπληρώνοντας έναν όρο στην διαθήκη της πριγκίπισσας Νταϊάνα που του επιτρέπει να λάβει δέκα εκατομμύρια λίρες ως κληρονομιά.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας κληροδότησε το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της στους γιους της Ουίλιαμ και Χάρι, οι οποίοι ήταν 15 και 12 ετών αντίστοιχα όταν εκείνη σκοτώθηκε το 1997, αλλά οι εκτελεστές της διαθήκης έκριναν ότι η κληρονομιά δεν θα πρέπει να δοθεί στους δικαιούχους μέχρι να γίνουν 30 ετών.

Η Νταϊάνα άφησε περιουσία ύψους 12.966.022 λιρών (16 εκατ. ευρώ), αλλά εκτιμάται ότι το ποσό αυτό έχει ανέλθει στις 20 εκατομμύρια λίρες μέσω επενδύσεων. Αμφότεροι οι πρίγκιπες δικαιούνται από το ήμισυ της περιουσίας αυτής.

Στην αρχή ειπώθηκε ότι ο Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ -δούκας και δούκισσα του Κέμπριτζ-ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν αυτά τα χρήματα για να αγοράσουν εξοχική κατοικία, όμως αυτό το σενάριο εγκαταλείφθηκε όταν γνωστοποιήθηκε ότι ο πρίγκιπας πρόκειται να συνεχίσει την συμμετοχή του στην ομάδα έρευνας και διάσωσης της Βασιλικής Αεροπορίας.

Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ, οι οποίοι παντρεύτηκαν πέρυσι, αναμένεται να γιορτάσουν τα 30ά γενέθλια με φίλους τους προτού επιστρέψουν στην αγροικία που νοικιάζουν στο Άνγκλσι -ένα νησί κοντά στην βορειοδυτική ακτή της Ουαλίας

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
6
=