ΔΙΕΘΝΗ

Ζευγάρι Βόσνιων κακοποιούσαν επί σειρά ετών 19χρονη Γερμανίδα

ζευγάρι-βόσνιων-κακοποιούσαν-επί-σει-268556

Την υπόθεση κατήγγειλαν οι γείτονες

Oι δικαστικές αρχές στη Βοσνία–Ερζεγοβίνη απήγγειλαν κατηγορίες σε ένα ζευγάρι Βόσνιων που κρατούσε επί σειρά ετών αιχμάλωτη, στο σπίτι του, στο βορειανατολικό τμήμα της χώρας, μία 19χρονη Γερμανίδα και την κακοποιούσε.

Συγκεκριμένα, η εισαγγελία στο καντόνι Τούζλα ζήτησε τη δίμηνη παράταση της προφυλάκισης του Μιλένκο και της Σλαβόικα Μαρίνκοβιτς, 52 και 45 ετών αντίστοιχα. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι κατηγορούμενοι, τα τελευταία οκτώ χρόνια, κρατούσαν την Μπετίνα Σιέγκνερ, 19 ετών, ως σκλάβα στο σπίτι τους, στο χωριό Καραβλάσι, στο δήμο Καλέσια. Το ζευγάρι των Βόσνιων συμπεριφερόταν απάνθρωπα στη νεαρή Γερμανίδα, δεν της έδινε φαγητό, την κακοποιούσε σωματικά, την εξανάγκαζε να κάνει βαριές δουλειές, της απαγόρευε να συναντά άλλους ανθρώπους και να πηγαίνει σχολείο. Η Μπετίνα Σιέγκνερ μετά τη σύλληψη των Μαρίνκοβιτς έχει μεταφερθεί σε ξενώνα της αστυνομίας, όπου αναρρώνει.

Την υπόθεση κατήγγειλαν οι γείτονες, οι οποίοι παρουσίασαν φωτογραφία ως αποδεικτικό στοιχείο στις αστυνομικές αρχές. Στις έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης συμμετέχουν και οι γερμανικές αρχές.Βοσνιακά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι η αστυνομία διαθέτει πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, ο Μιλένκο Μαρίνκοβιτς παράνομα παντρεύτηκε τη μητέρα της κοπέλας στην Αυστρία, ενώ ήταν παντρεμένος και με τη Σλαβόικα και έφερε το κορίτσι στη Βοσνία για να ζήσει μαζί του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου