ΔΙΕΘΝΗ

Απεβίωσε η «μικρή αδελφή» της Scarlett O’Hara

απεβίωσε-η-μικρή-αδελφή-της-scarlett-ohara-268969

Αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα

Απεβίωσε σε ηλικία 94 ετών, η ηθοποιός Ann Rutherford, που έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό ως η μικρή αδελφή της Scarlett O’Hara στην ταινία σταθμός για τον κινηματογράφο « Όσα παίρνει ο άνεμος».

Η Ann βρισκόταν στον σπίτι της και σύμφωνα με τη στενή της φίλη Anne Jeffreys αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα. Η ηθοποιός που ξεκίνησε την καριέρα της παίζοντας σε ταινίες Western, είχε αρχικά απορριφθεί από τους συντελεστές της ταινίας «Όσα παίρνει ο άνεμος» για το ρόλο της μικρής αδελφής. Ωστόσο όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξη που έδωσε το 2010 στην εφημερίδα LA Times « όταν μου είπαν ότι δεν θα μου δώσουν το ρόλο, έβαλα τα κλάματα λέγοντας ότι είμαι η μεγαλύτερη οπαδός του βιβλίου».

Η ηθοποιός αποσύρθηκε το 1976, αλλά το 1989 ήταν μια τους δέκα ηθοποιούς που συγκεντρώθηκαν στην Ατλάντα για να γιορτάσουν την 50η επέτειο της ταινίας. Στο λόγο που είχε βγάλει τότε η Rutherford είχε πει « στον επικήδειό μας θα πουν ότι ήμασταν ανάμεσα στους ηθοποιούς που πήραν μέρος σε αυτή την επική ταινία. Και μόνο αυτό μου αρκεί».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου