ΔΙΕΘΝΗ

Ινδονησία:Ακυρώθηκε συναυλία της Lady Gaga

ινδονησίαακυρώθηκε-συναυλία-της-lady-gaga-285754

Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη για τις 3 Ιουνίου συναυλία της Lady Gaga στην Ινδονησία, την πολυπληθέστερη μουσουλμανική χώρα του κόσμου, λόγω των έντονων αντιρρήσεων ισλαμιστών που είχαν υποχθεί να προκαλέσουν «χάος» στην περίπτωση που η εκκεντρική σουπερστάρ πραγματοποιούσε το σόου της, ανακοίνωσαν οι οργανωτές του.

«Η συναυλία της Lady Gaga δυστυχώς πρέπει να ματαιωθεί», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Μάικλ Ρούσλι, πρόεδρος της εταιρείας Big Daddy, που οργάνωνε τη συναυλία.

Το Μέτωπο των Υπερασπιστών του Ισλάμ (FPI), γνωστό για τις συχνά βίαιες εφόδους του σε μπαρ και ινστιτούτα μασάζ, είχε υποσχεθεί να προκαλέσει «χάος» εάν η σταρ της ποπ εμφανιζόταν στη Τζακάρτα. Το FPI είχε διαβεβαιώσει ότι είναι σε θέση να συγκεντρώσει 30.000 διαδηλωτές για να εμποδίσουν τη Lady Gaga, υπέρμαχο των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων να «διαδώσει τη σατανική της πίστη».

Η ινδονησιακή αστυνομία είχε διαβεβαιώσει την περασμένη εβδομάδα ότι δεν θα έδινε άδεια για την πραγματοποίηση της συναυλίας στις 3 Ιουνίου, τα 50.000 εισιτήρια για την οποία πωλήθηκαν μέσα σε δυο εβδομάδες.

Πηγή: zougla.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου