ΔΙΕΘΝΗ

Νέα έρευνα για την εξαφάνιση του Μπεν στην Κω, 21 χρόνια μετά

νέα-έρευνα-για-την-εξαφάνιση-του-μπεν-σ-288012

Σημερινά δημοσιεύματα βρετανικών μέσων ενημέρωσης, κάνου αναφορά στην Αεξαφάνιση του μικρού τότε Μπέν στο νησί της Κω.

Ο μικρός Μπεν είχε εξαφανιστεί στις 24 Ιουλίου 1991, με τη μητέρα του Κέρι Νιντμαν να υποστηρίζει από την αρχή έως τώρα, πως ο γιος της είναι θύμα απαγωγής και ζει.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Ελληνική Αστυνομία σκοπεύει να ξεκινήσει ξανά τις έρευνες σε ένα εργοτάξιο, σε μία ακόμα προσπάθεια να εντοπίσει τον μικρό Μπεν ή να ρίξει φως σε αυτό το μυστήριο.

Ο μικρός Μπεν είχε εξαφανιστεί από το σπίτι των παππούδων του στην Κω, θεωρείται πως θάφτηκε από λάθος σε ένα εργοτάξιο, όπου γίνονταν χωματουργικές εργασίες και στο οποίο εργοτάξιο έχουν πέσει τόνοι χώματος και μπαζών.

Στην ουσία θεωρούν τα βρετανικά μέσα πως ο μικρός Μπεν θάφτηκε κατά λάθος σε αυτό το εργοτάξιο και για αυτό αναφέρεται πως έχει ζητηθεί η συνδρομική της βρετανικής αστυνομίας για την προμήθεια ειδικού εξοπλισμού σάρωσης του εδάφους, έτσι ώστε να ανιχνεύσει ανθρώπινα οστά.

Η μυστηριώδη εξαφάνιση του μικρού Μπέν ξαναξεκίνησε το περασμένο χρόνο, όταν αξιωματικοί της βρετανικής αστυνομίας είχαν επισκεφτεί το νησί, ενώ παρούσα ήταν και η μητέρα του μικρού Μπεν.

Χαρακτηριστικό της μεγάλης ιστορίας από αυτή την εξαφάνιση είναι και πως είχαν γίνει έρευνες και μελέτες για το πώς μπορεί να είναι τώρα ο μικρός Μπεν ως ενήλικας πλέον και είχαν παρουσιαστεί και φωτογραφίες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου