ΔΙΕΘΝΗ

Άντρας έριξε γροθιά σε 10χρονο επειδή μιλούσε μέσα στο σινεμά

άντρας-έριξε-γροθιά-σε-10χρονο-επειδή-μι-289514

Μια παρέα τεσσάρων δεκάχρονων στο Σιάτλ έβλεπε τον Τιτανικό σε 3D μιλώντας και σχολιάζοντας δυνατά. Κάτι που δεν άντεξε ο 21χρονος Γιονγκ Χουν Κιμ που πέταξε το XL αναψυκτικό του στο πρόσωπο του ενός και έχωσε μια μπουνιά στο πρόσωπο του άλλου.

Το θύμα έχασε ένα δόντι κατά την διάρκεια της συμπλοκής και ο θύτης τους επόμενους 3-9 μήνες της ζωής του (αν τελικά καταδικαστεί).

«Τι στο καλό έκαναν τόσοι άντρες να βλέπουν τον Τιτανικό;» είναι η πρώτη σκέψη που κάνει φυσιολογικά όποιος διαβάζει την συγκεκριμένη είδηση. Με την δεύτερη να είναι κατά πόσο φταίει το μακρόσυρτο δημιούργημα του Τζέιμς Κάμερον για τα νεύρα-τσατάλια των θεατών, όπως αναφέρει το iefimerida.gr

Το πιο γελοίο από όλα είναι το πως προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του ο 21χρονος δράστης στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, δηλώνοντας διαδοχικά πως «Είναι πολύ ακριβό το εισιτήριο που πλήρωσα για να το χαραμίσω» και «Νόμιζα πως είναι ενήλικος».

Το αποτέλεσμα ήταν ο Κιμ να περάσει την νύχτα στο τμήμα και να βρεθεί κατηγορούμενος για πρόκληση σωματικών βλαβών σε ανήλικο, ποινή που επιφέρει κάθειρξη 3-9 μήνες χωρίς αναστολή.

Οχί τίποτε άλλο, αλλά άντε να εξηγήσει στους υπόλοιπους κρατούμενους για ποια ταινία ακριβώς πήγε φυλακή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου