AROUND THE WEB

Άσεμνη χειρονομία γορίλα φέρνει σε… αμηχανία δύο αδερφές

άσεμνη-χειρονομία-γορίλα-φέρνει-σε-α-881042

Ένας γορίλας έκλεψε όλα τα φλας σε ζωολογικό κήπο στο Κολοράντο, όχι όμως με τα κόλπα του αλλά με την… ιδιαίτερη συμπεριφορά του.

Μια μητέρα και δύο κορίτσια έπεσαν στα δίχτυα του και δέχτηκαν άσεμνη χειρονομία από το συμπαθητικό γορίλα.

Βίντεο που ανέβηκε στο το YouTube δείχνει τον γορίλα να κάνει μια απρεπή χειρονομία στα δύο μικρά κορίτσια που στεκόντουσαν μπροστά από την τζαμαρία.

Συγκεκριμένα, η Amy και οι δύο κόρες της Arabella, 11 ετών και Arianna, 9 ετών, φαίνονται να προσπαθούν να μιλήσουν για το μεγάλο πρωτεύον θηλαστικό, με εκείνο να απαντάει με το μεσαίο δάχτυλο, αφού τον διέκοψαν από την ώρα του φαγητού.

Οι δύο αδελφές φαίνονται στη συνέχεια να ξεσπούν σε ανεξέλεγκτα γέλια πριν η Arianna πει στη μητέρα της ότι «δεν του αρέσεις και πολύ».

Το κλιπ των 21 δευτερολέπτων ανέβασε ο πατέρας των κοριτσιών, ο οποίος δήλωσε ότι είχαν επισκεφθεί τον ζωολογικό κήπο ως οικογένεια.

Το βίντεο έχει χιλιάδες προβολές στο Youtube, ενώ πρόσφατα ανέβηκε και στο Tik Tok, με τον πατέρα της Arianna εξηγεί ότι ο γορίλας πιθανότατα έκανε τη χειρονομία επειδή έτρωγε.

«Τα κορίτσια μας και εγώ ξεσπάσαμε αμέσως σε υστερικά γέλια και επιστρέφοντας από τον ζωολογικό κήπο, επεξεργάστηκα το βίντεο και το ανέβασα στο TikTok» εξήγησε.

Δείτε το βίντεο

in.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου