ΔΙΕΘΝΗ

Νεκρή η δεύτερη σύζυγος του Ρ. Κένεντι, Μαίρη Κένεντι

νεκρή-η-δεύτερη-σύζυγος-του-ρ-κένεντι-294892

Η εκλιπούσα ήταν 52 ετών και βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της μέσα στο σπίτι της στο προάστιο Μπέντφορντ της Νέας Υόρκης.

Η οικογένεια της, σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: «Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για το θάνατο της πολυαγαπημένης μας αδελφής Μαίρη, της οποίας το λαμπρό και δημιουργικό πνεύμα θα λείψει πολύ σε όσους την αγαπούσαν».

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η εν διαστάσει σύζυγος του 58χρονου Ρόμπερτ Κένεντι του νεότερου, φέρεται να απαγχονίστηκε.

Η αστυνομία πάντως του Μπέντφορντ ανακοίνωσε ότι βρέθηκε ένα πτώμα σε κατοικία που βρίσκεται μέσα στο κτήμα των Κένεντι στην περιοχή Μάουντ Κίσκο, στη διεύθυνση της κατοικίας της Κένεντι, αλλά δεν είχε αναφέρει το όνομα, μέχρι να ειδοποιηθεί η οικογένεια. «Ερευνα είναι σε εξέλιξη» προσέθετε στην ανακοίνωση.

Ο Ρόμπερτ Κένεντι είναι ο γιός της Εθελ και του Ρόμπερτ Κένεντι, του γερουσιαστή που δολοφονήθηκε στο Λος Αντζελες το 1968 και ανιψιός του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι που δολοφονήθηκε το 1963.

Η Μαίρη και Ρόμπερτ Κένεντι ο νεότερος είχαν κάνει αίτηση διαζυγίου το 2010 ύστερα από 16 χρόνια, και ζούσαν σε διάσταση τα τελευταία δύο χρόνια. Είχαν αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου