ΤΟΠΙΚΑ

Νέα Ιωνία: Εσπασε την τζαμαρία, μπούκαρε σε καφέ και έκλεψε ό,τι βρήκε μπροστά του

νέα-ιωνία-εσπασε-την-τζαμαρία-μπούκαρ-884009

Σοκ υπέστησαν χθες το πρωί οι ιδιοκτήτες γνωστού καφέ, στην οδό Ικάρων, στη Νέα Ιωνία, όταν διαπίστωσαν πως το μαγαζί είχε γίνει «καλοκαιρινό».

Η διάρρηξη, η οποία καταγράφηκε καρέ – καρέ από κάμερα κλειστού κυκλώματος, σημειώθηκε τις νυχτερινές ώρες Σαββάτου προς Κυριακή.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα κατέγραψε η κάμερα του μαγαζιού, άνδρας ντυμένος στα μαύρα και φορώντας κουκούλα, γύρω στις 03.40 τα ξημερώματα, έσπασε την τζαμαρία της εισόδου με μπουνιά, μπούκαρε μέσα στο καφέ και αφού άρπαξε ό,τι χρήματα υπήρχαν στην ταμειακή μηχανή, συνέχισε το πλιάτσικο αρπάζοντας διάφορα είδη που υπήρχαν στα ράφια.

Η θρασύτατη διάρρηξη, καταγράφηκε καρέ – καρέ, από κάμερα κλειστού κυκλώματος που είναι τοποθετημένο μέσα στο καφέ. Σημειώθηκε ξημερώματα σε έναν δρόμο που είναι πολυσύχναστος.

Το καφέ που έγινε «στόχος» του διαρρήκτη βρίσκεται στο ισόγειο πολυκατοικίας. Αγνωστο παραμένει αν οι ένοικοι κατάλαβαν κάτι ή αν άκουσαν κάποιον περίεργο θόρυβο.

Το βίντεο πάντως που αναρτήθηκε στα social media και καταγράφει καρέ- καρέ το συμβάν, δείχνει τον δράστη που φοράει γάντια να σπάει την είσοδο του μαγαζιού που ήταν γυάλινη και να μπαίνει μέσα σαν αίλουρος. Το πρόσωπό του ήταν καλυμμένο με κουκούλα για να μην καταγραφούν τα χαρακτηριστικά του. Φορούσε μαύρα ρούχα και αθλητικά παπούτσια. Παρέμεινε περίπου 50 δευτερόλεπτα μέσα στον χώρο.

Πρώτα άνοιξε την ταμειακή μηχανή και πήρε τα χρήματα που υπήρχαν μέσα. Με γρήγορες κινήσεις συνεχίζει αρπάζοντας διάφορα προϊόντα και τρέπεται σε φυγή.

Ο δράστης αναζητείται από την Αστυνομία, η οποία έχει στα χέρια της το υλικό από την κάμερα του καταστήματος και ευελπιστεί ότι θα μπορέσει να φτάσει στα ίχνη του δράστη. Επίσημη ανακοίνωση για το συμβάν και την οικονομική ζημιά που υπέστη δεν έγινε από τις αρχές, κάτι που αναμένεται να γίνει ενδεχομένως σήμερα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου