AROUND THE WEB

Διαρρήκτης συνελήφθη λόγω της αγάπης του για τον… Μπομπ Σφουγγαράκη

διαρρήκτης-συνελήφθη-λόγω-της-αγάπης-864044

Η αστυνομία της Τάλσα στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ αποκάλυψε πως η αγάπη ενός διαρρήκτη για τον Μπομπ Σφουγγαράκη τους βοήθησε να τον συλλάβουν.

Τους τελευταίους δύο μήνες, οι αρχές έλαβαν καταγγελίες για πέντε διαφορετικές διαρρήξεις στο συγκρότημα διαμερισμάτων Waterside, με όλες τις περιπτώσεις να έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά. Ο δράστης κλώτσησε την μπροστινή πόρτα και έκλεψε ηλεκτρονικά είδη, όπλα και τηλεοράσεις.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στην αστυνομία ότι είδαν έναν ύποπτο άνδρα να φοράει σορτς και κάλτσες με τον Μπομπ Σφουγγαράκη. Ο ύποπτος, Έντουαρντ Πράις, ο οποίος είναι επίσης γνωστός ως «Smacc Man», θέλησε να πουλήσει τα κλοπιμαία στο Marketplace του Facebook, όμως στις φωτογραφίες που ανέβασε φορούσε τα ίδια ρούχα.

Οι αστυνομικοί που ερευνούσαν την υπόθεση εξέδωσαν ένταλμα έρευνας για το διαμέρισμα του Έντουαρντ Πράις και τον συνέλαβαν. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τα ρούχα του Μπομπ Σφουγγαράκη μέσα στο στεγνωτήριο.

Στο διαμέρισμα που διέμενε ο Πράις βρέθηκαν τηλεοράσεις, κινητά τηλέφωνα, iPad, tablet, όπλα, πυρομαχικά, ρούτερ και άλλα ηλεκτρονικά είδη. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, πολλά από τα αντικείμενα επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

«FYI, το διαμέρισμα του υπόπτου δεν βρισκόταν σε ανανά κάτω από τη θάλασσα», έγραψε η αστυνομία στο Facebook.

Συντάκτης Σήφης Γαρυφαλάκης

enikos.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου