Γκάφα του BBC: Σάλος με το βίντεο που εμφανίζει τον Παύλο ως πρίγκιπα της Ελλάδας

Τελευταία ενημέρωση: 2022-09-19, 16:41:50
Γκάφα του BBC: Σάλος με το βίντεο που εμφανίζει τον Παύλο ως πρίγκιπα της Ελλάδας

Τι και αν η μοναρχία στην Ελλάδα έχει καταργηθεί εδώ και δεκαετίες και στη χώρα μας δεν υπάρχουν βασιλιάδες, πρίγκιπες και άλλοι. Το βρετανικό ΒBC τα ξέχασε αυτά και ανέστησε τη βασιλεία στην Ελλάδα. 

Τι ακριβώς συνέβη; Η βρετανική τηλεόραση ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με τη βασίλισσα Ελισάβετ, τη διαδοχή, την τελετή, την κηδεία και άλλα, οπότε κάλεσαν τον Παύλο Γλίξμπουργκ για να μιλήσει για την εκλιπούσα, που ήταν και τρίτη ξαδέρφη του. 

Μέχρι εδώ όλα καλά. 

Να όμως που το βρετανικό μέσο ενημέρωσης αποφάσισε να δώσει τον τίτλο του πρίγκιπα, διαδόχου του θρόνου, της Ελλάδας στον Γλίξμπουργκ με τη φωτογραφία από τη συγκεκριμένη συνέντευξη να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Άμεσα οι χρήστες του twitter ενημέρωσαν το έγκυρο – κατά τ΄άλλα- μέσο για το πολίτευμα της Ελλάδας.

Πάντως εκτός από το BBC και άλλα βρετανικά μέσα επιμένουν να αλλάζουν το πολίτευμα της Ελλάδας. Μάλιστα η Daily Mail αν και αναφέρει ότι ο Παύλος είναι γιος του τελευταίου βασιλιά της Ελλάδας, τον αποκαλεί πρίγκιπα της χώρας μας, αγνοώντας ότι για να υπάρχει διάδοχος του θρόνου θα πρέπει να υπάρχει και θρόνος!

"Έχουν περάσει πέντε σχεδόν δεκαετίες από την κατάργηση της βασιλείας στην Ελλάδα", επισήμανε ο δημοσιογράφος Damian Mac Con Uladh ο οποίος ζει στην Ελλάδα.

 

 

 thetoc.gr
 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
6
=