ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Τραγικός θάνατος για κοριτσάκι – Βρισκόταν σε αυτοκίνητο για εφτά ώρες, δεν άντεξε την υψηλή θερμοκρασία

ηπα-τραγικός-θάνατος-για-κοριτσάκι-857541

Άλλο ένα παιδί βρήκε τραγικό θάνατο στις ΗΠΑ αφού βρέθηκε μέσα σε αυτοκίνητο για πολλές ώρες, δεν άντεξε την υψηλή θερμοκρασία με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το δίχρονο κοριτσάκι ήταν σε αυτοκίνητο σταθμευμένο στον δρόμο, δίπλα στο σπίτι της οικογένειας του στο Νιου Τζέρσεϊ. Το άτυχο κορίτσι εντοπίστηκε από γείτονα της οικογένειας, ο οποίος κάλεσε ασθενοφόρο. Δυστυχώς, το κοριτσάκι έπαθε καρδιακή ανακοπή και έγιναν προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, αλλά ήταν πλέον αργά.

Η Αστυνομία ενημέρωσε τους γονείς

Η Αστυνομία χτύπησε την πόρτα του σπιτιού και ενημέρωσε τους γονείς για την τραγωδία. Μάρτυρες δήλωσαν ότι οι γονείς ούρλιαζαν από τον πόνο όταν συνειδητοποίησαν ότι το κοριτσάκι τους είχε χαθεί μέσα στο όχημα.

Το παιδί είναι το 22ο που πεθαίνει φέτος στις ΗΠΑ από εγκατάλειψη σε αυτοκίνητο, τέσσερα από τα οποία συνέβησαν μέσα σε μια εβδομάδα τον Αύγουστο.

«Κάθε γονιός έχει κάνει λάθη, ανεξάρτητα από το πώς φαίνεται. Δυστυχώς, μερικά από τα λάθη καταλήγουν σε τραγωδία και κανείς μας δεν το περιμένει», δήλωσε μητέρα, που έχασε την 20 μηνών κόρη της με τον ίδιο, τραγικό, τρόπο.

in.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου