LIFE STYLE

Αυτοκτόνησε 27χρονη Αμερικανίδα παρουσιάστρια ειδήσεων

αυτοκτόνησε-27χρονη-αμερικανίδα-παρου-858195

Τέλος στη ζωή της σε ηλικία 27 ετών αποφάσισε να βάλει μία Αμερικανίδα παρουσιάστρια πρωινών ειδήσεων και πρώην αθλήτρια μπάσκετ σε κολεγιακά πρωταθλήματα.

Η Neena Pacholke εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό WAOW του Ουισκόνσιν.

«Η Neena Pacholke, η αγαπημένη μας πρωινή παρουσιάστρια πέθανε ξαφνικά το Σάββατο», ανέφερε το κανάλι σε επίσημη δήλωση: «Ολόκληρη η ομάδα εδώ στο News 9 είναι συντετριμμένη από την απώλειά της».

Τα κίνητρα που την οδήγησαν στην αυτοκτονία ακόμη δεν έχουν διαλευκανθεί.

Η Pacholke, η οποία μεγάλωσε στην Τάμπα και έπαιζε μπάσκετ για το Πανεπιστήμιο της Νότιας Φλόριντα, ήταν αρραβωνιασμένη, όπως είπε η μεγαλύτερη αδερφή της Kaitlynn Pacholke στους Tampa Bay Times.

«Ήταν σαν μια μικρή λιακάδα και το χαμόγελό της ήταν τεράστιο. Η αδερφή μου ήταν μακράν το πιο ευτυχισμένο άτομο που νόμιζα ότι ήξερα».

Σημειώνεται πως μία από τις τελευταίες αναρτήσεις του Pacholke στο Twitter ήταν ένα retweet από τον συγγραφέα Jon Gordon σχετικά με τη θετικότητα και την πίστη ότι τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμη.

Ο συμπαρουσιαστής της, Μπρένταν Μάκι είπε ότι ο Πάτσολκε ήταν «το πιο λαμπερό φως στον χώρο, με το μεγαλύτερο χαμόγελο και το πιο καλύτερο γέλιο».

in.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου