ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Η στιγμή που άνδρας αρπάζει 6χρονη έξω από το σπίτι της

ηπα-η-στιγμή-που-άνδρας-αρπάζει-6χρονη-858393

Μια κάμερα ενός ηλεκτρονικού κουδουνιού Ring κατέγραψε τη σοκαριστική απόπειρα απαγωγής ενός 6χρονου κοριτσιού από έναν άνδρα, στο Χάμιλτον του Οχάιο.

Η απόπειρα ακριβώς έξω από την είσοδο του σπιτιού της οικογένειας, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα και υλικό από την κάμερα ασφαλείας που εξασφάλισε το CNN.

Το βίντεο δείχνει το κορίτσι να στέκεται δίπλα σε έναν κάδο σκουπιδιών στο κράσπεδο της μπροστινής αυλής, όταν ένας άνδρας, που κατονομάζεται στη δικογραφία ως ο 33χρονος Deric McPherson, περπατά προς το μέρος της και φαίνεται να την αγγίζει πριν γυρίσει πίσω και την τραβήξει μία βία από το χέρι.

Η Mandie Miller, η μητέρα του κοριτσιού, δήλωσε στο CNN ότι η κόρη της έβγαζε εκείνη την ώρα τα σκουπίδια, όπως έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν, όταν ο McPherson άπλωσε το χέρι του και άγγιξε με άσεμνο τρόπο την κόρη της.

Πώς κατάφερε να ξεφύγει

Όταν την άρπαξε από το χέρι αμέσως μετά, η ανήλικη άρχισε να φωνάζει και τράπηκε σε φυγή.

«Μπήκε μέσα κραυγάζοντας, έτρεξε στο σαλόνι και είπε: «Μαμά, κάποιος προσπάθησε να με πάρει, άγγιξε τα γεννητικά μου όργανα», είπε η Μίλερ. «Βγήκα έξω και τον είδα να περπατάει στο πεζοδρόμιο», αφηγήθηκε η μητέρα.

Τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της προσπάθησαν να κυνηγήσουν τον McPherson στο δρόμο με τα πόδια, πριν ο σύζυγός της μπει στο αυτοκίνητό του και ακολουθήσει τον δράστη, μέχρι τη στιγμή που τελικά συνελήφθη από την αστυνομία του Χάμιλτον

Η Μίλερ δήλωσε ότι ήδη αναζητά συμβουλευτική για την κόρη της, η οποία ζήτησε από τους γονείς της να μετακομίσουν – μία πιθανότητα που σκέφτεται σοβαρά η οικογένεια.

Ο McPherson κρατείται επί του παρόντος στη φυλακή της κομητείας Butler με την κατηγορία της απαγωγής. Δεν είναι σαφές πότε ο δράστης θα εμφανιστεί ξανά στο δικαστήριο.

in.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου