ΔΙΕΘΝΗ

Μαϊάμι: Μοντέλο του OnlyFans συνελήφθη για τη δολοφονία του συντρόφου της

μαϊάμι-μοντέλο-του-onlyfans-συνελήφθη-για-τη-882934

Αντιμέτωπη με τον νόμο βρίσκεται η Κόρτνεϊ Κλίνεϊ. Το γνωστό μοντέλο του OnlyFans, που μετρά εκατομμύρια followers στα social media, κατηγορείται για τη δολοφονία του εν διαστάσει συντρόφου της στο διαμέρισμά τους, στο Μαϊάμι.

Η 26χρονη influencer, η οποία είναι γνωστή και ως «Courtney Tailor», συνελήφθη από τις αρχές την Τετάρτη (10/8) στη Χαβάη ενώ βρισκόταν σε κέντρο απεξάρτησης για κατάχρηση ουσιών και μετατραυματική διαταραχή, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Φρανκ Πριέτο.

Όλα έγιναν μετά από καυγά

Τώρα περιμένει την έκδοση της στη Φλόριντα, όπου θα αντιμετωπίσει κατηγορία για δολοφονία δεύτερου βαθμού.

Η Κόρτνεϊ φέρεται να μαχαίρωσε τον 27χρονο Κρίστιαν Όμπουμσελ στο στήθος, στις 3 Απριλίου, μετά από καυγά που είχαν στην πολυτελή πολυκατοικία τους στο Edgewater του Μαϊάμι.

Η σύλληψή της έρχεται σχεδόν τέσσερις μήνες αφότου οι εισαγγελείς άνοιξαν ξανά την υπόθεση.

«Είμαι εντελώς σοκαρισμένος, ειδικά από τη στιγμή που συνεργαζόμασταν με την έρευνα και προσφερθήκαμε να την παραδώσουμε οικειοθελώς εάν κατηγορηθεί. Ανυπομονούμε να ξεκαθαρίσουμε το όνομά της στο δικαστήριο», ανέφερε σε δηλώσεις του ο δικηγόρος.

Παράλληλα, σημείωσε ότι το μοντέλο ενήργησε σε αυτοάμυνα όταν το θύμα της επιτέθηκε. «Την άρπαξε από το λαιμό και γι΄αυτό αναγκάστηκε να τον μαχαιρώσει».

Σε βίντεο από τη σύλληψη που εξασφάλισε το TMZ και κάνει το γύρο του διαδικτύου, η 26χρονη φορούσε χειροπέδες και ήταν βουτηγμένη στο αίμα.

Δείτε το παρακάτω

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου