ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Δασκάλα κακοποιούσε σεξουαλικά 13χρονο μαθητή μέσα στην τάξη

ηπα-δασκάλα-κακοποιούσε-σεξουαλικά-13χ-891548

Νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης αποκαλύφθηκε στις ΗΠΑ με αρνητική πρωταγωνίστρια μία καθηγήτρια στο Τέξας και θύμα ένα 13χρονο αγόρι. Μάλιστα, σύμφωνα με τη New York Post, η δασκάλα κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί μέσα στην τάξη για τρία ολόκληρα χρόνια.

Αναλυτικά, η 32χρονη Μάρκα Μποντίν ενδέχεται να καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 40 ετών, σύμφωνα με τους εισαγγελείς, όμως ακόμα η απόφαση δεν έχει εκδοθεί, γιατί ήταν έγκυος.

Πώς αποκαλύφθηκε η δράση της δασκάλας

Η Μάρκα Μποντίν δίδασκε στο Tomball Intermediate School στο Τέξας, όταν γνώρισε τον 13χρονο μαθητή της. Στην αρχή τον προσέγγισε μέσω του δημοφιλούς διαδικτυακού βιντεοπαιχνιδιού Fortnite, όπου αντάλλασσαν μηνύματα, ενώ έπειτα η σχέση τους εξελίχθηκε σε ερωτική.

Έτσι, έκαναν σεξ τόσο μέσα στην τάξη, όσο και στο αυτοκίνητο της, ενώ εκείνη όταν χώρισε, μετακόμισε στο συγκρότημα διαμερισμάτων που έμενε ο ανήλικος.

Η συγκεκριμένη κατάσταση διήρκεσε για τρία χρόνια, μέχρι που η Μποντίν πλησίασε τον διευθυντή του σχολείου και του είπε ότι δέχεται παρενόχληση από έναν μαθητή της, ο οποίος σκέφτεται να αυτοκτονήσει.

Πώς αντέδρασε ο διευθυντής

Ο διευθυντής αμέσως υποπτεύθηκε τη δασκάλα. Μάλιστα, ζήτησε τη συνδρομή της αστυνομίας, η οποία εξέτασε εξονυχιστικά όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές της 32χρονης και ανακάλυψε τα ερωτικά μηνύματα που αντάλλασσε με τον μαθητή.

Η σχέση λοιπόν, έγινε γνωστή στις αρχές και πλέον η Μάρκα Μποντίν κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης 40 ετών.

in.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου