Στιγμές τρόμου για 13χρονο - Ήρθε «πρόσωπο με πρόσωπο» με τον καρχαρία

Τελευταία ενημέρωση: 2022-08-04, 20:03:03
Στιγμές τρόμου για 13χρονο - Ήρθε «πρόσωπο με πρόσωπο» με τον καρχαρία

Ο Φίσερ Χίκο είχε πάει με την οικογένεια του για ψάρεμα αστακών στη Φλόριντα. Είχε βουτήξει στο βυθό και προσπαθούσε να πιάσει έναν μεγάλο αστακό, τη στιγμή που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον καρχαρία.

Το χρονικό της σοκαριστικής επίθεσης

«Είδα έναν μεγάλο αστακό και τον πήρα στα χέρια μου. Στην ανάδυσή μου προς τα πάνω, όταν είχα τον αστακό στο χέρι, ένιωσα ένα μικρό χτύπημα στο πίσω μέρος του ποδιού μου και κοίταξα πίσω μου και ο καρχαρίας μετά βρέθηκε μπροστά στο πρόσωπό μου», περιέγραψε, μιλώντας στο Fox 35.

Σε κάποια στιγμή ακούγεται το παιδί να ουρλιάζει προς τους γονείς του, καθώς αναδυόταν στην επιφάνεια της θάλασσας: «Μαμά, μαμά καρχαρίας. Πάρε με από εδώ».

Τότε η μαμά του παιδιού ανέλαβε το πηδάλιο της βάρκας και ο πατέρας του έπεσε γρήγορα κι αυτός μέσα στην θάλασσα, προκειμένου να σώσει το μικρό αγόρι από τα δόντια του καρχαρία.

«Ήταν η πιο τρομακτική εμπειρία της ζωής μου. Κολύμπησα όσο πιο γρήγορα μπορούσα για να επιστρέψω στη βάρκα» δήλωσε ο Φίσερ Χίκο.

Τέλος καλά… όλα καλά

«Ήταν σοκαρισμένος κι έκλαιγε. Όταν τον είδα έτρεχε αίμα από το πρόσωπο του» είπε η μητέρα του αγοριού, η οποία οδηγούσε το σκάφος της οικογένειας. Η οικογένεια του Φίσερ τον μετέφερε εσπευσμένα σε νοσοκομείο, όπου έκανε 10 ράμματα στο άνω χείλος. 

Αν και ο καρχαρίας άφησε σημάδι, δεν κατέστρεψε την αγάπη του αγοριού για την θάλασσα: «Είμαι έτοιμος, αλλά νιώθω ότι τις πρώτες φορές θα φοβηθώ λίγο, αλλά θα μπω στο νερό», παραδέχθηκε ο μικρός 13χρονος.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
9
=