ΔΙΕΘΝΗ

Κίνα: Εγκατέλειψε τον γιο του στο σχολείο επειδή ανακάλυψε ότι δεν είναι ο πατέρας του

κίνα-εγκατέλειψε-τον-γιο-του-στο-σχολε-870707

Ένας άνδρας στην Κίνα φέρεται να αρνήθηκε να φροντίσει τον γιο του αφού ανακάλυψε ότι στην πραγματικότητα δεν ήταν ο βιολογικός του απόγονος – και τον εγκατέλειψε στο σχολείο.

Ο 5χρονος, ο οποίος αναφέρεται στα δημοσιεύματα του κινεζικού Τύπου με το ψευδώνυμο “Xiao Rui”, εγκαταλείφθηκε την περασμένη εβδομάδα από τον πατέρα του, ο οποίος τον άφησε για μάθημα όπως συνήθως αλλά δεν επέστρεψε ποτέ για να τον παραλάβει.

Ο Xiao είχε μαζί του ένα σακίδιο που περιείχε μόνο μια αλλαξιά ρούχα και ένα κινητό τηλέφωνο, ανέφερε η Jiangxi Morning Daily μέσω της South China Morning Post.

Ο δάσκαλος του αγοριού, στον οποίο οι δημοσιεύσεις αναφέρονταν με το επώνυμό του, “Τσεν”, φέρεται να προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον πατέρα. Απάντησε στις κλήσεις αλλά αρνήθηκε να πάρει το παιδί, δηλώνοντας ότι δεν ήταν ο βιολογικός πατέρας του αγοριού – σύμφωνα με ένα τεστ πατρότητας – και ότι ο Xiao ήταν πλέον “πρόβλημα του σχολείου και όχι δικό του”.

Ο δάσκαλος επισκέφτηκε το σπίτι του Xiao αργότερα και διαπίστωσε ότι ήταν άδειο και το πού βρισκόταν η μητέρα του ήταν άγνωστο. Η αστυνομία ήρθε σε επαφή με τον παππού και τον θείο του Xiao – αλλά φέρεται να αρνήθηκαν επίσης να πάρουν το αγόρι.

Πηγή: NY POST

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου